Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 3 de setembre de 2015

Mig any per canviar un gronxe i arriva a finals d'agost


I tooot l'estiu trencat, per no parlar de l'estat de la resta d'aparells de joc que té esta zona del Parc Accesible. Els xiquets de la platja no tindran escoleta este hivern tampoc. Però, a més a més, des d'abril tenen estropejada una de les zones de jocs més freqüentada de la platja. Així han passat l'estiu. Tot no. A finals d'agost ja s'hi ha posat un gronxe ('columpio') substitut. Ja era hora!, no és el mateix però ja s'han decidit a reposar-lo després de quasi mig any. Turistes, com els locals ja diuen habitualment amb ironia, han dit estos mesos: "que ben pagada està la nostra contribució a la platja de Tavernes!".

Però, i què més dona?! Ells no voten!!, no? senyor Jordi Juan? No poden tenir la platja així d'abandonada que tots paguen - i no precisament poc-, voten o no a Tavernes, sobretot per als serveis que donen i el que els costa de donar-los…

1 comentari:

  1. i jo que pensava que tants mesos esperant era perque estaven fent- ne un, a ma, rèplica de l'anterior? quin sentit te posar-ne un per a un xiquet, quan en el d'abans jugaven 2 i 3 xiquets a la vegada???
    Bo, quan els fills d'algun regidor siguen usuaris, igual se n'adonen

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari