Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 30 de setembre de 2015

Negar les evidències

http://www.eldiaridetavernes.es/2015/09/amb-esta-trista-image-ens-hem-despertat.html?m=1

Un ànec mort?? Sols un?? El blog fidelíssssisssim de Compromís amb nom de pardal ni té vergonya ni la coneix. Com hem pogut llegir nega la mort d'una dotzena d'ànecs al Llac de la Goleta. Com es pot mentir tan alegrement per fer propaganda política?? Hi ha més d'una evidència de la mort dels ànecs. Res de la mort d'un ànec aïllada!!! Però a este blog es fabriquen les mentides com a xurros!

Encara estem esperant a saber què va passar amb una dotzena d'ànecs que van aparéixer morts un diumenge al Llac de la Goleta. L'alcalde va contestar al seu facebook que les analítiques no mostraven res. I així està bé? No tenen resposta i el blog de Compromís s'inventa que no es produí la mort d'una dotzena d'ànecs? Què els ha passat?? mort súbita a una dotzena d'ànecs? Fins a la premsa regional es va fer ressò del què traguérem a El Diari de Tavernes confirmant l'estrany succés. La gent anà a veure-ho....senyors de Compromís, deixen d'enganyar a la gent!!

http://m.lasprovincias.es/valencia/201509/06/aparecen-patos-muertos-lago-20150905234151-v.html

2 comentaris:

 1. Es la tónica general del govern municipal tant abans en tripartit com ara en majoría absoluta. Lo d'ells es governar manipulant, distorsionant i directament mentint al poble.
  Sr Alcalde, el poble no mereix ser victima del seu desgovern i de les mentides per a justificarse.

  #PitjorImposible #Jordidimisio

  -Tintín-

  #

  ResponSuprimeix
 2. Dilluns hi ha pleno. Que li pregunten a JJ a vore quina explicació dona.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari