Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 21 de setembre de 2015

NP: El voluntariat ambiental està actuant al terme de Tavernes


El Voluntariat Ambiental de Prevenció d´Incendis Forestals del Grup Muntanya Valldigna, està actuant en Tavernes de la Valldigna. A més de les ajudes de la Consellerai de Governació i Justícia, el GMV està comptant amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient de l´ajuntament de Tavernes. 

La principal tasca del voluntariat es informar de tots els incidents, així com de les anomalies que anem trobant els voluntaris, a través de la Línia Verda, mitjà de comunicació que ha posat a la disposició l'ajuntament de Tavernes en la seua web per que els ciutadans i les entitats puguen comunicar incidències en el medi natural al terme municipal.

També entre les tasques dels voluntaris, son la de prevenció d’incendis forestals, vigilància i control de paratges naturals i camps control d'abocaments incontrolats de fem, així com informar i controlar els horaris de cremes de restes de poda i matolls.

Des de la Secció de Voluntariat Ambiental del GMValldigna, veiem molt positiu que segueix-se desenvolupant-se el Voluntariat Ambiental a Valldigna. Xavi Català, encarregat d'aquesta secció ha destacat la gran llavor que s’està realitzat durant aquest any, per tant, esta fen-se una tasca molt important per tal d'evitar qualsevol incendi a tota La Valldigna. Cal agrair als voluntaris l'inestimable tasca realitzada, i des d'esta secció, volem animar a tota la gent que s’inscrigua com a Voluntari.


 El Grup Muntanya Valldigna és una entitat inscrita en Registre Autonòmic d’Associacions de la Comunitat Valenciana com Entitat de Voluntariat, entre els que es trobem el Voluntariat Social, Voluntariat Cultural, Voluntariat Ambiental, Voluntariat Esportiu.Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari