Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 30 de setembre de 2015

NP entre Excursionista de Tavernes

El passat 26 d’octubre el Centre Excursionista Tavernes de la Valldigna, va fer una activitat conjunta amb el grup, Amics de la Natura de Marxuquera i el grup Mussol de Barx.
El punt de trobada va ser el poliesportiu de Tavernes i la ruta va transcórrer pel mateix terme, pujant pel camí de la cadira, fins al pla de la cisterna i baixant per la senda de l’antic abocador de Xamarila, prop de l’autopista en total 7,5 Km.
En acabar l’excursió i aprofitant la jornada de portes obertes, que cada any organitza L’Ajuntament de Tavernes, junt amb el Museu de Prehistòria de València, van visitar la cova del Bolomor, ja que molts dels visitants no havien tingut mai l’oportunitat de visitar aquesta meravella.
La cloenda de l’acte va ser a la seu del Centre Excursionista, on, com no podia ser d’altra forma, van celebrar amb una paella per a els mes de 60 participants, i un parlament dels presidents dels distints grups, en el que van destacar la importància de la comunicació entre clubs afins per tal d’aconseguir conjuntament objectius mes grans.

Aquesta no es la primera vegada que estos tres grups de la Safor col·laboren, ja que durant els mesos de març i abril, van estar treballant per tal de recuperar de la “antiga senda al Monduver” PR-CV 51, que estava totalment perduda, tasca que es va acabar 16 de Maig de 2015.Esta setmana passada la secció d´escalada del Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, també ha realitzat l´escalada a la via Botri 1, situada a la població de Redován (Alacant). La via graduada de 6a es compon de 330 metres de longitud, dividida en 10 llargs.


Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari