Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 17 de setembre de 2015

On estan els impostos dels vallers?


Si l'altre dia es denunciava a este diari l'accident d'un xiquet de 17 mesos a un parc infantil per estar en mal estat i descuidat, també veiérem com va caure una palmera a la carretera per no tenir el manteniment que li corresponia quan li corresponia. Traguérem també imatges tristes de més d'una dotzena d'ànecs morts al Llac de la Goleta, dels que, pel que hem llegit, seguim sense saber la causa de la mort (mort súbita de tants ànecs? En fi, preguntes que no parèix que vaja a contestar el nostre alcalde Jordi Juan i que vagen a ser arxivades com expedient X). 

Són casos de deixadesa de la gestió de l'actual govern que hi han acabat de manera tràgica. Almenys amb despeses econòmiques i físiques sobre veïns que no devien haver-se sofrit.

Per no parlar de les llums que no s'encenen en determinats barris, mentre de vegades vegem a la carretera o en altres carrers com a plena llum del dia estan obertes sense cap sentit i fent una despesa, -ací sí senyor Jordi Juan-,  INNECESSÀRIA. Hui els veïns ens han enviat diverses fotografies de nou amb brutícia, voreres perilloses i deixadesa. I ens preguntem... realment on van els nostres impostos??... Per cert, com van les cucarelles i ratolins que es van veure fa poc al poble?, algú sap què ha passat amb ells? En fi, pareix que ens toque l'època de la brutícia i la deixadesa a Tavernes.
Des de juliol que es llevaren els bolardos així està la vorera.


Per estrenar...per dir alguna cosa


Sense cap senyalització de nit


Jardins bruts i secs. Així vetlen per la natura...


Voreres que donen pena i causen més d'un accident.


Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari