Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 15 de setembre de 2015

Senyors de Compromís, a qui volen enganyar, i què pasa si son catalanistes?


Esta noticia és del diumenge. Doncs encara, hem vist a les xarxes socials ahir mateix que el Bloc és valencianista... Vinga ja!! deixeu ja eixa pantomima que ja està bé!! Que per què els tilden de catalanistes despectivament!! Ostres tu!, és com si un individu ros diguera que és moré... Catalanista és aquell qui es considera de Catalunya, no és cap insult, és una manera de pensar...Doncs, crec que ací algú enganya a algú i no som nosaltres precisament... A la vista i a l'oït està!! A més d'este titular que deixa poc a la imaginació i interpretació, reproduïm paraules públiques d'un simpatitzant declarat de Compromís abans de les eleccions:

"Em fa l'efecte que Compromís és un partit amb moltes ambigüitats, entre elles la de postular-se com a nacionalista i posar de candidata a una persona que no ho és. I la por que puga tindre Compromís a què els diguen catalanistes és sols per electoralisme... Hi ha una part de l'esquerra més independentista valenciana que s'ha clavat a Compromís perquè no hi ha res millor..."

Dures declaracions a uns mesos deleccions, però molt clarificadores dites per una persona que el dia de reflexió de les eleccions locals i autonòmiques demanava el vot a Compromís després de dir de que no era de Compromís, valga la redundància. 

Ara, amb Compromís al poder, ja no és tan crític. A esta persona ja li ha arrivat la recompensa. I tots estos comentaris queden en res i s'obliden. Així és. Hi ha qui se n'adona i no vol dir res, altres que fan com si no saberen i altres que potser han sigut totalment enganyats... No ens estranya, la propaganda política és el seu fort. I no, no és que la gent siga bova, més bé ells són uns llestos entabanadors! Millor no diuen què són fins que arriben a tenir totalment el poder, després ja respiraran. I amb Podemos fan molt bona parella. Estan de moda els caixons de sastre!! Compren compren caixons de sastre!! Tots duen sorpresa!! Quina política de govern resultarà? qui guanyarà en eixe amalgama de menuts partits amb anhels de poder que en solitari no trauen ni per pipes?, perquè no ens fan un favor i es deixen de tanta marquiua i van en una única marca definitòria?, perquè no ens diuen realment què són exactament i així veurem si volem o no votar-los?, o és que no saben ni el que són, sols saben que tots volen entrar al govern? Quina vergonya!!

2 comentaris:

  1. Ara ressulta que defendre el dret a decidir el seu futur es ser catalaniste ... i ser d'un partit creat per un ministre de Franco qué és ?

    ResponSuprimeix
  2. Seguiu amb lo del catalanisme que mentres tant Compromís va fent camí i pujant i els vostres baixant, seguiu que aneu de p.m.

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari