Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 2 de setembre de 2015

Tavernes pot ser més ciutat dormitori encara!!.. que li pregunten a Jordi Juan

Ejem ejem ... a veure, ens sembla genial la formació!, ens encanta!, però formar-se per buscar feina a l'estranger? Esta formació, ens sona a burla als vallers: "Ací no hi treball i no hi haurà, així que preparat i agafa la maleta per buscar-te la vida fora".

I d'altra banda, redundant. Que sapiguem a les universitats ja es forma als alumnes tant per ser emprenedors, ajudant a l'autoocupació dels universitaris, com en la recerca de treball tant a Espanya com a l'estranger. El Servef també dóna cursos de formació en recerques d'ocupació perquè els nivells d'atur baixen.

Aquest curs que ha organitzat l'Ajuntament de Tavernes, des de l'Àrea de Joventut i l'Àrea de Foment Local de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, 'Treballar, formar-se i emprendre a Europa', ens semblaria perfecte si Tavernes no seguís sumant aturats. Eixos cursos estarien molt bé si abans ja s'hagués fet la tasca corresponent de buscar com solucionar el problema de l'atur a Tavernes. Però eixa tasca no s'ha fet. I fer estos cursos, reiterem, ens pareix una burla als aturats vallers.

A veure si ho hem entès. El Govern de Jordi Juan vol matar mosques a canonades. Reduirà l'atur a Tavernes aconseguint que els llicenciats i diplomats sen vagen fora? Doncs sí, sembla que esta ciutat no és encara prou ciutat dormitori per a Jordi Joan. Ara el nostre estimat alcalde vol que ens n'anem fora a treballar. Total!, ell no va a fer cap política d'ocupació. No se li cauran els anells ni es debanarà el cap pensant com portar empreses a Tavernes, no!!. De fet, en els últims pressupostos - aprovats únicament per Compromís-, no han deixat cap euro per a un Pla d'Ocupació. Així que ... Sí, és convenient que comencen a ensenyar-nos a buscar feina a l'estranger,... i com més lluny millor, per no veure les barbaritats de polítiques de foment local que s'estan fent a Tavernes!!!

5 comentaris:

 1. Si els espanyols emigren es per la nefasta política de a qui li corresponde crear treball que es al govern central del PP , i si el govern no ha previst eixos fons es perquè com sabeu s,ha rebut subvenció al respecte però clar, això no interessa dir.ho i així fem quedar mal al govern.
  Seguir així que no haveu tingut per lo vist prou castic en les darreres locales, seguir.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Perdona, però crec que ha arrasat una crisi a Espanya… i quan va entrar el PP ja estava ahí i al Partit Popular li ha tocat el marrón dels socialistes. Sobre l'ocupació, a Tavernes es destrueix treball més que crear-ne, sols hi ha que veure les dades d'atur mes a mes… Al govern de Compromís no l'interesa crear llocs de treball és irresponsable totalment. Recaba impostos però no dona res als seus ciutadans. Eixa és la veritat. I es dedica a vendre's molt bé i punt

   Suprimeix
  2. M'havera agradat veure-vos als de Compromís duguent la crisi!! jajaja Haguerem acavat com a Grècia. Menys mal que no ha sigut així. Por feu

   Suprimeix
 2. Totalment d'acord. No hi ha futur laboral a Tavernes.
  I l'alcalde de vacances i vivint a Valencia.

  ResponSuprimeix
 3. Aci mirem per donar faena als de fora com Pau Perez, d'Olva ñ, de Compromis i llogat per Llacer per organitzar estos "cursets", que sempre te faena a Tavernes i els de Tavernes han d'ixir fora.
  Que li hem pagat a este senyor per organirzar easos cursets? No hi ha ningú en el poble que puga donar-los?
  I Jordi de vacances i residint a Valencia.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari