Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 7 d’octubre de 2015

Compromís i la ficció sobre la participació

Avís a navegants. Aquest post millor NO ho llegesquen els adictes a Compromís, els que segueixen negant l'evidència que el poble està totalment abandonat, els que defensen a ultrança tot, sobretot en el dolent, la política de Compromís, etc etc etc ... Cap d'ells digereixen el que passa de veritat així que per què llegir altres opinions!!

I ... Comença el post després d'aquestes advertències saludables.

La NO participació de Compromís

Encara avui, dos dies després del ple del mes d'octubre ens estem rient. Compromís segueix dient que actua de manera participativa!!!!!!! Si senyors!! De manera PAR-TI-CI-PA-TI-VA !!!

Però, com és possible? Doncs no ho sabem, viuran en el món al revés. Us expliquem de què estem parlant: Resulta que Compromís ha presentat un pla a la Diputació per rebre unes subvencions per un import de 600.000 euros. Doncs bé. La llista de la compra que li han passat a la Diputació l'ha fet únicament Compromís, sense comptar amb l'opinió de cap altre partit de l'oposició. No obstant això, segueixen dient que ells volen fomentar la participació. Com?, entre ells?, sense escoltar ningú més? Però si pareixen Juan Palomo, ells s'ho cuinen ells s'ho mengen ...

Que si es va parlar de fer una reunió que després no es va fer, no es va concretar però la intenció aquí està ... JA!, la intenció ... en intencions anem ... De boqueta tot són bones intencions o és el que venen a través del seu gabinet de comunicació que ens costa més de 50.000 euros anuals, però a l'hora de la veritat NI UN FET. Interès 0,0.

4 comentaris:

 1. Mira si ho fem mal que 10-4-2-1 : Quí ho fa mal ?

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Qui enganya millor que ningú?venedors de burres i malfaeners sí que sou. Ambició pel poble 0

   Suprimeix
 2. No son 10-4-2-1 son 9-4-2-1 per no saber contar

  ResponSuprimeix
 3. Participacio, transparencia? Que es aixo per a Compromis? Jo diré.... Llevar el torn de paraula a l'oposició. No tindre en consideracio cap iniciativa provinent del psoe ni eu i ni meinys del pp.
  Iniciatives meinyspreuades, preguntes no contestades als plenaris ni publicades.... eixe es el concepte de trasparencia, participacio i talant democratic de Compromis.
  Per cert, que jo sapia hi ha un edil meins a l'ajuntament per renuncia del segon de EU. i 9 de compromis no 10 com diu un anonim per ahi i que preten fer manipulació (com es habitual en compromis) de lo que es realitat.

  -Tintin-

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari