Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 27 d’octubre de 2015

Dates importants per a les properes eleccions generals

Avuí el Butlletí Oficial de l´Estat (BOE), publica el reial decret de dissolució de les Corts i convocatòria de les eleccions generals que va signar ahir el President del Govern i que entrarà avuí en vigor. A partir d´ara entren en funcionament les diputacions permanents del Congrés i del Senat. 
I és que ara comença el període electoral, es prohibeixen les inaguracions i els partits s´han d´ajustar al que establesca la junta electoral. 
Ja es pot sol·licitar el vot per correu període que finalitzarà el 21 de novembre per als espanyols residents a l´estranger i el 10 de desembre per als electors residents a Espanya.  
El 6 de novembre és la data límit perquè els partits que volen presentar-se en coalició amb altres formacions ho comuniquen a les Juntes electorals corresponents. La presentació de candidatures davant la Junta electoral és de l´11 al 16 de novembre. Les candidatures presentades es publicaran al BOE el 18 de novembre. Els sortejos per designar els membres de les meses electorals es poden realitzar del 21 al 25 de novembre. Les candidatures proclamades definitives es publicaran al BOE el 24 de novembre.
La campanya electoral s´iniciarà el divendres 4 de desembre a les 00 hores i finalitzarà el divendres 18 de desembre també a les 00 hores, el 19 de desembre serà la jornada de reflexió.
Les eleccions tindràn lloc com ja haureu pogut sentir per diversos mitjans, el 20 de desembre i la sessió constitutiva de les càmeres resultants serà el 13 de gener. 

1 comentari:

  1. ESPEREM QUE LA GENT tinga cap i vote als partits democràtics i no als independentistes i tampoc aquells que no saben negociar com és Compromis!

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari