Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 17 d’octubre de 2015

'Donde va ...destruye empleo'...podria ser el lema de CompromísSi us contavem que a Tavernes sumem 100 aturats més en setembre. De sobte, ens hem adonat que no estem sols. L'atur també ha pujat on també governa Compromís, a nivell autonòmic. 

Xé tu! Per l'unitat del País Valencià!! Si un poble destrueix llocs de treball...tots a sumar aturats!!


Recuperació? Qui és eixa? Si toca a la porta no li obrigues!! Tant de sacrifici que hem fet valencians i espanyols i ara el nou Consell va a la seua fent el gamba i ni polítiques de creació de llocs de treball, com a Tavernes, ni baixada d'impostos ni molt menys rebre inversors. Aixó faltava!!!
La desocupació a la Comunitat ha pujat en 2.109 persones senyors (100 d'ells vallers) 21 aturats al dia!! Ojooo! !! ostentant a l'agost el trist honor de liderar la pujada de la desocupació en tota Espanya amb la pitjor dada en els últims quatre anys.


Però ací hi ha que parlar d'altre coses per a Compromís. Erre que erre amb la infrafinanciació (que nosaltres també veiem necesaria, que conste!) i de que algún dia obrirem RTVV... i mentre a viure de la sopa boba.


A la Comunitat es destrueixen 160 ocupacions al dia des que Puig és president i Oltra vicepresidenta. La xifra d'afiliats a la Seguretat Social s'ha reduït en 16.000 treballadors. És a dir, que mentre puja la desocupació, la Comunitat destrueix ocupació. En els ja més de 100 dies de govern, el Consell no ha presentat cap pla de lluita contra la desocupació ni tan sols s'ha parlat d'ocupació. 


Però, a més a més, els inversors estan a l'espera davant la indefinició del model econòmic que propugna el Consell. De fet, la creació d'empreses s'ha desplomat un 12% respecte a 2014. Ara interpreteu el que vullgau.  Per nosaltres...un despropósit darrere d'altre...

8 comentaris:

 1. Lema de Compromís ? Jajaja, que bons que sou, per un moment creía estar llegint El Jueves : A qué açò no ho publiqueu ? Seguiu, seguiu així que fa falta humor en estos moments tan difícils i ja vorem de nou en les urnes d.ací poc qui construix i qui destruix.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Humor!de humor res. Prou greu és la situació a Tavernes i ara també haveu fet que arrive a tota la Comunitat....manifasers

   Suprimeix
  2. Una paraula...Irresponsables! Mai te la culpa Compromis! ! Dimitiu! Irresponsables pancartistes! Vosaltres sols sabeu manifestarvos en el govern no doneu la talla!!

   Suprimeix
  3. No pensa el mateix el quasi 50% que ha confiat de nou amb nosaltres a Tavernes mentres ha castigat a la resta, no creus ?

   Suprimeix
 2. De veritat algu pesava que esta gent es preocupara d'alguna cosa important? No home no... Que no hi ha treball? Culpa de la patronal. Que no hi ha inersors en la CV? Aixo sera culpa de Rajoy Que les empreses tanquen? A mi que. Aixo sera culpa de la UE. En fi ells no tenen mai la culpa.
  Si aixo si, prometre i no cumplir, eixe es el verdader lema de Compromis.

  -Tintin-

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Sí, i per això van cap amunt i altres cap avall, no ?

   Suprimeix
 3. Així és. Amb Compromís menys empreses i menys ocupació.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Sí si, ja es nota en les urnes, el 20-D tindreu altra passadeta.

   Suprimeix

Escriu el teu comentari