Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 9 d’octubre de 2015

Hui, el primer 9 d'octubre amb l'Ajuntament tancatEl dia dels valencians no té gens d'importància per Compromís de Tavernes. Celebrat un dia laboral de vesprada per cobrir expedient. Llevant importància al que és realment i el que representa. Sense himne valencià al concert del 9 d'octubre. I sense obrir l'Ajuntament. Sense pena ni glòria.

6 comentaris:

 1. Aixó si que es de veres,han tocat Valencia pero no el himne,no se qui hoo haurá decidit pero crec que en el día que es era mes bonic tocar l.himne

  ResponSuprimeix
 2. Increïble. Lamentable. La mínima talla política de l'alcalde i per extensió de tot el govern municipal de Compromis aconseguixen que en un dia significativament festiu per als valencians no haja programat mes que un concert en què no es toc l'Himne (Lamentable també la politització de la SIUM) i para mes inri la casa de tots tancada.
  9 d'octubre sen se pena ni gloria a Tavernes.

  #PitjorImpossible
  #JordiDimisio

  -Tintin-

  ResponSuprimeix
 3. A l'alcalde li dona igual. Ell està a Valencia.

  ResponSuprimeix
 4. Es muy lamentable que los componentes y la directiva de la SIUM se dejen politizar y manipular por Jordi Juan y Compromis. No se puede consentir que en el concierto toquen el pasodoble Valencia en lugar del Himno de la Comunitat Valenciana.
  Mal camino coge la SIUM si sigue por ahí.

  ResponSuprimeix
 5. En l´acte institucional tampoc van posar l´himne ni res. Vaja protocol de pacotilla. No sé el personal de protocol per a què està, per a a dir-li a Jordi que s´ha de posar? això si, li paguem tot el poble.

  ResponSuprimeix
 6. Dani clarinet de la nostra banda11 d’octubre de 2015, a les 11:25

  Quanta tonteria.Massa Salvame i Gran HermanoEsteu veient fantasmes on no hi han.
  Construir i no destruir.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari