Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 2 d’octubre de 2015

La festivitat del 9 d´octubre es celebrarà el 8 d´octubre

L´ajuntament de Tavernes ha manifestat que per commemorar la festivitat del 9 d´octubre es celebrarà un acte institucional al saló de plens. Però el més sorprenent, és que aquest acte està previst per al 8 d´octubre a les 19 hores. Bo, rectifiquem, ja no ens sorprén. L´any passat Jordi Juan ja va canviar la celebració d´aquesta festivitat per poder anar-se´n de pont. Doncs enguany aquesta opció es torna a repetir. I és que Jordi Juan és molt llest, per què no adelante una festa i així tinc jo tinc tot "el pontet" per a mi soles? Ací tornem a veure el caràcter endiosat del nostre Alcalde, que no respecta les costums i tradicions del nostre poble, sinó que les adapta a les seues necessitats. Després també s´anuncia desde l´Ajuntament que hi ha un concert a les 20:30 h al Passeig del País Valencià de la Fístula Vallkànica. Però ahí no són les paelles de la Federeació de Falles-Junta Local Fallera? Ah ja, organitzen l´acte les falles i se´n pinta una l´ajuntament. Bé Jordi bé, ja n´estem d´acostumats. Esperem que no t´inspires massa i vullgues canviar més dates de festes, que ja ens vegem celebrant la cavalcada de reis a l´estiu, perquè fa massa fred a l´hivern.

11 comentaris:

 1. Jordi viu a Valencia, vol celebrar el 9 d'octubre a Valencia i per això obliga als veins de Tavernes a celebrar el 9 d'octibre el día 8 d'octubre.
  #JordiDimisió

  ResponSuprimeix
 2. Son les coses de tindre un alcalde que es creu el centre del mon i que creu que tots han d'ajustarse als seu caprixets "si ell no pot estar ací el 9 'octubre que tots el celebren el dia 8 d'octubre"
  Si ningú del seu partit ni de la oposició li diu res tot continuarà a no ser que es publique en el Levante-EMV.

  ResponSuprimeix
 3. A festes ben poc l´hem vist. I a ell que si es diputat i viu a valencia. Tavernes sols era el bot a la gran pantalla. ara ni s´enrecorda de nosaltres.

  ResponSuprimeix
 4. 10-4-2-1 : Qui ho fa mal ?

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Esquerra Unida en primer lloc, seguida del PSOE, en segon lloc. Despres el PP, que no ho fa massa bé, però tampoc ho fa tan malament. I finalment COMPROMIS, que ho fa tot "perfecto".

   Suprimeix
  2. El PP va arrivar a tindre 12...
   Menos lobos

   Suprimeix
 5. La primera opció de Jordi és Valencia i per aixó vii a Valencia i pasa de Tavernes.
  #JordiDimissió
  #LlumAlcaldesa

  ResponSuprimeix
 6. Quant Jordi es va pressentar a Alcalde ja sabiem ho fea a Diputat i les seues consequències i la gent així i tot li va votar i ja sabeu fins quin punt.
  Per tant es normal que estiga en València quant el parlament li ho requerisca i no per això desaten al poble perquè ha deixat a Perfecto al càrrec.
  Ni més ni menys que el que va fer per cert Eugenio mentres va ser Diputat Provincial i inclús Vicepressident i amb la diferencia que a eixe càrrec li dedicava tots els dies i Jordi no, i que quant Eugenio es pressentava a Alcalde no sabiem anava a ser algo més que açò i no anava a estar al poble.
  Per tant no aneu per ahí que no cola i així ho han dit recentment les urnes i en un parell de mesos més estic segur ho ratificaran.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Jordi no viu a Tavernes i l'importa res el poble. Ell es passejat pel poble poc antes d'anar a les urnes i ja te la faena feta. Aixo si en la dona i el seu gos. Però dona igual aci qui mana es Perfecto i Llum. Jordi sols posa la cara a ell l'han votat però qui du l'Ajuntament no es ell es Llum i Perfecto. Les queixes a ells. A Jordi els halagos

   Suprimeix
 7. Els regidors de l'oposició tindrien que deixar plantat a Jordi a la seua celebració del 8 d'octubre.
  #Boicot8Octubre
  #JordiFora

  ResponSuprimeix
 8. Boicot al 8 d'octubre de JJ!!

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari