Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 16 d’octubre de 2015

Noticia: 100 parats més a TavernesAlgú sap que Tavernes ha sumat 100 nou parats més durant el mes de setembre? Algú ha llegit esta notícia del Blog oficialista (amb nom de pardal) de Compromís sobre este assumpte? Algú ha rebut cap nota de premsa de l'Ajuntament que ja són 100 vallers més que estan aturats? Doncs NO.

Eixa informació no és per divulgar, com tampoc es divulga ni es fan fotos des del Govern de Compromís en la caserna de la Policia.

Així és. Ací sí que ens importa saber com està la ciutat. Agost també va tindre pujada d'aturats, a pesar de tractar-se d'un mes de creació de llocs de treball. Foren pocs, però seguirem sumant aturats a Tavernes.

Sempre sumant. Però no per coses bones per la població. Doncs, bé, el passat mes de setembre més aturats. Industria i serveis els que més aturats sumaren: 11 i 99 respectivament. Ahí us deixem les xifres i gràfics comparades amb anys anteriors, com ens demanàveu en anteriors ocasions. Però també us deixem gràfics que apunten més informació: el fort creixement de l'emigració vallera i el descens de població.

Com es pot veure, cada volta hi ha més emigrants vallers. La població ha deixat de tenir industries importants a Tavernes i no hi ha cap solució des del Govern, per que vinguen de noves empreses generadores de llocs de treball. No hi ha cap diàleg amb les empreses per donar facilitats per establir-se a Tavernes. I la ciutat cada vegada és més ciutat dormitori. Al final, com es veu als gràfics: la gent se'n va fóra a treballar i cada vegada la població minva més. Amb esta deixadesa, sense polítiques d'ocupació municipals i sense cap relació amb les empreses Tavernes no serà ni ciutat dormitori. Sense empreses, sense infraestructures i sense comunicacions. Quién da más?

Doneu una miradeta als gràfics d'evolució del nombre d'emigrats vallers. Ja són 438 vallers fóra de Tavernes. Mireu com van evolucionant durant els tres últims anys. I la població des de 2011? L'evolució és negativa. 17.882 vallers quedem. Ja no hi ha tendència a créixer en població. La gent se'n va de Tavernes. I els que queden si no troben feina també se n'aniran.10 comentaris:

 1. El nostre poble es una sombra de lo que era fa mes de vint anys.
  Tabervall
  Federico Giner
  Plegables Grau
  Taberluz
  Rosita
  Motilla
  No queda res, i lo pitjor es que no es veu cap solució
  Els nostres fills no tenen ningún futur en el poble i en uns anys serem un poble de pensionistes

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Sí pero es que la culpa no la te qui governa. Es del veí. Sempre del veí. Compromís no. Mai.

   Suprimeix
  2. Ni de les politiques neolliberals del PPSOE, tampoc es culpa d'ells. Qui anava a pensar que les grans fortunes (eixes que mai defrauden a hisenda), aprofitarien les facilitats d'acomiadament donades pel PPSOE durant estos anys... Va per favor, deixeu de manipular, que lo unic que sabeu es bufarse i aplaudir.

   Suprimeix
  3. Calle ja diu!sempre esteu igual...que no estem a una dictadura!!encara que ho parea estem a un país democràtic on es pot dir el que es pensa!! Si no us agraden les critiques aneu- sen a Venezuela o Cuba allí entenen com penseu i manen a callar com vosaltres

   Suprimeix
 2. Així és. Els vallers es van del poble. Un example el tenim en l'alcalde que viu a Valencia.

  ResponSuprimeix
 3. I això és culpa de Compromís o del PP i Psoe i les seues nefastes polítiques ?

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. A vore...ací qui governa? Compromis????? O sols sendu vots i coloca a gent gracies a traure majoria peró no governa? ?? Home ja!! Pues si governa Compromís la culpa de l'atur a Tavernes la te Compromís. Que ja va la segon legislatura!!ja està bé d'escorrer el bulto! !fasen-Ho mirar que son uns irresponsables em pareix a mi

   Suprimeix
  2. Sempre tenen la culpa els altres encara que no governen?aixó com es digereix? Alguna volta admetran que el poble esta fet un asco i que es cada vegada mes poble dormitori o seguirán amb el discurs de que guapo soc, que be ixc a les fotos?

   Suprimeix
  3. Clar que sí! !mira que sou males persones. La culpa de tot la te el PP. Governen o no governen. Ala!ja ho he dit!així fem país!PP malo. Compromís bueno i immaculado. Perfecto

   Suprimeix
  4. Sí, tot això que digueu de mal de Compromís es va notar en les darreres locals i autonòmiques i ho tornarem a vore el 20 de desembre.

   Suprimeix

Escriu el teu comentari