Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 1 d’octubre de 2015

NP 100 dies de Govern de Compromís

Més de 100 dies de Govern en solitari de : Tavernes segueix sense tenir els passos de vianants pintats, seguim tenint la ciutat bruta, cada vegada més apagada i sense cap mesura contra l'atur

El Partit Popular de Tavernes ha fet balanç dels més de 100 primers dies de Govern en solitari de Compromís. El grup nacionalista sempre s’excusava culpant a altres, dient que no el deixaven treballar. Doncs bé, després de quatre anys de govern en coalició, i més de cent dies en solitari, ara es veu la veritat de Compromís. Com és manifest, és el Govern de Compromís qui ha perdut el temps i no s’ha posat a treballar.

Ara tenim Tavernes bruta i descuidada sota la batuta de Compromís, sense cap soci al qui tirar-li la culpa. Paguem més impostos però no es nota en res. És més, durant estos mesos hem vist fins al límit, el mal cuidada que està la nostra ciutat. Accidents amb palmeres que es partien o accidents en parcs infantils, són alguns exemples.


Més aturats i sense mesures d’ocupació
A més de seguir creixent en nombre d’aturats fins als 1.823 i no fer cap pla d’Ocupació local, Tavernes mostra la seua pitjor imatge per al seu ciutadà i per al visitant. Panderoles, ratolins, brutea, voreres desfetes, jardins per cuidar, falta de llum a determinades zones de la ciutat…

Estos quatre anys sols han servit per vendre imatge de Compromís. Fotos de l’alcalde i dels regidors amb la marca Compromís sí que hem vist. També hem vist que deien que no hi havia diners però han hagut despeses en protocol de més de 50.000 euros, en un reté que s’obri ara i ja duguem més de 200.000 euros gastats en ell, per no parlar de la pantalla gegant amb què inaugurarem legislatura de quasi mig milio de les antigues pessetes. Però no ha pintat cap pas de vianant a la ciutat. No ha importat la seguretat dels vallers, però sí fer-se en un lloc a València per l’alcalde i el seu assessor. I l’únic que hem vist fet amb ganes de decorar la ciutat han sigut dues anònimes JJ decorant un dels jardins del Llac de la Goleta. La resta, abandó generalitzat.8 comentaris:

 1. El poble i la platja estàn abandonats com be es veu. No fan falta fotos. Només hi ha que pegar una volteta per vore-ho però com Jordi viu a Valencia no pot vore-ho.

  ResponSuprimeix
 2. Quan governava el PP estava tot ben net ta? I les voreres estaven en perfectes condicions n?tts sabem q exes coses qun estva el PP n sencarregava de millorar xq si n n estria tan fet pols! Xq es veu q ja fa añs q exes voreres i exos carrers ja porten mols añs fets pols! X lo menos cmpromis a arreglat part dels clots q hi havia lo q era la Bombonera,cosa q el PP en tans añs q portva,nai savia precupat de exe tram!sols es va precupar de la pisina, i ai esta! Criant pols!els passos d zebra es pintaven tts els añs n?en el PP Jajaja i lo de les palmeres.... Perfavor.... Tots sabem que axo son accidents q poden pasar! No te res aveure el partit! Xq si penses... Conforme va pasar les an tallat.... Xo axo n es veu a ? Q son accidents q n es poden evitar.... La cosa es afonar i anar a x compromis! Els unics q estan posant poc a poc les coses al puesto,el q n es pot fer es el q fea el antic govern,promeses,comensar mil i una obra i dexaro tt empalustrat,sense acbar res!compromis en estos 4 añs a fet bastant... Si pogera arrglar tt lo de les fotos eu faria,no timc ningun dupte xo sense dines...xq latic govern els va dexar bax terra...el partit va fent tan cm pot! Xo vosatros axo no eu podeu vore! A i una cosa si el poble no estigera content n avera exit una altra vegada!!! Axi q el poble estara ben content,els q no estan massa contents son la gran majoria de gent q pertañ al partit PP q sa qedat en el rabo entre cames! fasa be o mal compromis, teniu q estar ai x fotre! Per intentar sabotejarlos! Xq n es fan la idea q en la majoria de pobles preferixen compromis que el partit PP!

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. COOOOOOMMMM???PERDONA ?? A veure!no escurrir el bulto... qui NO HA FET RES DE RES es Compromis!!i paguem més impostos!!
   EL PARTIT POPULAR de Tavernes va fer més de cent obres, i ara s’ha fet molt poc. El nou institut, l’ampliació de centre de salut, la carretera a la platja per evitar que es quedara incomunicada en cas de fortes pluges, el Braç Treballador, col.lector de varis carrers i el que hi ha a la platja. L'escoleta de la platja i del poble, la piscina, En lúltima legislatura del Pp a Tavernes es va propiciar que arribaren més de 15 milions de subvencions. Es feren més de cent obres tant a la ciutat com a la platja. Es va actuar en carrers molt concrets, però també s’aconseguiren gran inversions a Tavernes. Araaaaa el deute municipal seguix sent quasi el mateix encara que ara s’han recaptat molts més impostos. Per exemple quasi huit milions d’euros més sols en el contribució o pujar entre un 20 i un 25% de mitja l’impost de circulació. No tireu balón fora. Clar que queden coses per fer i que Compromís no ha fet. Tot sha quedat com ho va deixar el PP però tenien que haver seguir arreglant i no han fet res de res. Ni de manteniment fan ni de neteja i molt menys de millora del poble. Soposen al que du cañita de vida al poble com es tenir una piscina coberta o una escoleta a la platja. Sols perque ho va fer el PP. La cañita de vida ha baixat a este poble totalment, cada vegada hi ha menys població i més aturats i no m'extranya...

   Suprimeix
  2. Jajja ja ha fer bastant diu!!jajja ja bastant? I que es exactament bastant?? Alimentar a artes i panderoles es bastant? No arreglar cap pero cap vorera es bastant??fer que veins de barris de dalt es netegen ells el carrer perke es un escombrer es bastant? O fer que les empreses abandonen el poble per destruir llocs de treball es bastant??? Jajja pero que poca vergonya teniu. Aixó si!!bones fotos si que tragueu. Profesionals a tope. Aixó que no falte. La foto es tot...

   Suprimeix
  3. Ah si, el institut de Tavernes, en el que he estudiat i el van fer apresseta, per a penjar-se la medalla en les eleccions. Saps lo que han hagut de batallar els que treballen ahí per a fer-lo un lloc en el que es puga donar classe? Ah i per cert, saps perqué arriben tantes ajudes? Mira que casualitat, mana en la comunitat el mateix partit que en Tavernes, el PP. Porten 100 dies, doneu-los temps i a vore que fan! I disculpeu si he sonat agressiu, no era la meua intenció.

   Suprimeix
 3. Poble brut
  Poble abandonat
  Piscina tancá
  Parking desaprofitat
  El paro per als nuvols
  Empreses tancant
  Els jovens sense futur
  Compromis mana al poble i en la Generalitat, quina excusa tenen ara para arreglaro?
  Ah, i la estació segeix al mateix puesto

  ResponSuprimeix
 4. Res s'ha notat a Tavernes que Compromís mana en la Conselleria, en la Diputació i majoria absoluta en l'Ajuntament i que tenim un asesor en la Dipu i un diputat en les Corts.
  El poble ha anat a pijor en tot.

  ResponSuprimeix
 5. I els mosquits? Ara ja ni fumiguen. Hi ha més mosquits que mai i lrs farmacies estàn venent més pomades per a les picades que mai.
  Han retallat hasta en fumigar i per això hi ha més mosquits i panderoles que mai.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari