Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 7 d’octubre de 2015

NP Partit Popular de Tavernes

El Partit Popular de Tavernes lamenta que el Govern de Compromís deixe de banda, una volta més, als agricultorsEls camins rurals estan destrossats, les séquies per netejar, plenes de canyes, ja no tenen la Cambra Agrària, l'edifici dels agricultors, però és que, a més a més, els agricultors no tenen el suport del Govern de Compromís davant una de les principals amenaces que estan patint i que estan aguditzant encara més els seus problemes econòmics, el robatori de taronges. Així ho van demostrar en el ple d'ahir.

L'alcalde Jordi Juan ha assegurat que l'Ajuntament no pot fer res davant del robatori de les taronges. RES. Que no té responsabilitat per a això. Des del Grup Popular assegurem que això no és cert. L'Ajuntament té molt que fer i ha de vigilar perquè les peladores que estan treballant a Tavernes siguen legals. Poden i han de tancar aquelles que estiguen al marge de la legalitat i aquelles que fan servir fruits que han estat robats de camps d'agricultors de taronges de Tavernes. La policia ha de vigilar aquestes accions i posar remei perquè aquests actes delictius no siguen freqüents com ara ho són.

Un col·lectiu tan desprotegit i nombrós com és el dels agricultors a Tavernes ha d'estar cuidat. No val tirar pilotes fora. "A vosté no l'importem els agricultors de Tavernes, vosté ja cobra un bon sou de València i no li fa perdre la son que els agricultors no puguem mantenir els nostres camps", protestava indignat el regidor del Grup Popular, Mario Enguix, en escoltar la negativa del Govern de Compromís a aprovar una moció que proposava un projecte de vigilància per als robatoris de taronja que s'estan produint de manera ja massa freqüent a Tavernes. El PP reclama que es prenguen mesures responsables i efectives des de el Consistori valler per acabar amb el robatori de taronges a Tavernes.

El PP recalca que es faça valdre l'ús de la 'Guía Conduce', document que va posar en marxa el regidor del PP Mario Enguix, quan era regidor d'Agricultura de l'Ajuntament de Tavernes, amb la Guàrdia Civil. A eixe document es marca el propietari de la terra a qui autoritza a collir, la data, la quantitat i el destí de la collita. D'esta manera,
el comerç o la peladora ha de dur l'origen de la fruita, de qui és i el destí. La Policia demana eixos papers i comprova el que posa per saber que la fruita no és robada. Però el nostre govern, pel que veiem, no vol fer us de sistemes resolutius que funcionen, sols perquè ho va fer el PP.


2 comentaris:

 1. Una vegada mes i ara sobre un col lectiu verdaderament castigat i que es tan nombros en el nostre poble com es l'agricultura, el nostre Ajuntament i al seu capdavant l'alcalde J.Juan han fet deixadessa de funcións tirant balons fora i alçant els muscles front als greus problemes en infraestructures i explotacio per robatoris i comerç desleial que sufrix el nostre camp.
  Des d'aci mostre el meu suport als llauradors i faig publica denuncia de la deixadesa de les autoritats municipals que ademes fan burla dels nostres conciudadans llaurador.

  #PitjorImpossible
  #JordiDimisio

  -Tintin-

  ResponSuprimeix
 2. Intolerable la actitud de Jordi amb els llauradors de Tavernes. En 4 anys no ha fet res pel camp. Ha llevat la policia del camp, ha permes pelaores ilegals i no ha asfaltat cap camí.
  Jordi viu a Valencia i no viu del camp però que pensa Javi el regidor d'agricultura? Li pareix be? Està d'acord amb el que fà Jordi? Javi viu a Tavernes i és llaurador. A vore com explica a altres llauradors que Jordi no vol vigilar el camp.

  Altra mostra del despreci que té Jordi pel camp de Tavernes és que va a destinar més diners de la subvenció de la Diputació a fer una radio que a asfaltar camins del camp. Que opina Javi el regidor d'agricultura?

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari