Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 8 d’octubre de 2015

NP Partit Popular. El 8 d'Octubre no és la festa dels valencians

El Partit Popular de Tavernes de la Valldigna demana al govern de Compromís de Jordi Juan que faça l’acte institucional del 9 d’Octubre eixe dia i no l’avance al dia 8


Hui és 8 d’octubre. Un dia laboral com altre, sense cap representativitat. El dia dels valencians és el dia 9 i eixe és el dia en el qual s’ha de celebrar si es vol fer un acte institucional. No té cap sentit fer un acte un dia que no toca, i més quan parlem del dia dels valencians.

Compromís de Tavernes pareix que tinga més interés en gaudir d’un pont tranquil que no en complir amb la seua obligació com a responsable polític.

Des del Grup Popular volem, que si el govern de Jordi Juan celebra el 9 d’Octubre siga el dia nou, i no el destrellat de fer-lo el 8. A més, demanem que l’acte institucional acabe cantant-se l’himne de la Comunitat Valenciana, que resumeix el sentir de la gran majoria de valencians.


El Partit Popular de Tavernes de la Valldigna demana al govern de Compromís de Jordi Juan torne a fer l’acte institucional del 9 d’Octubre eixe dia. I que no el traslade al dia 8 perpètuament.

9 comentaris:

 1. Molt be! El dia del valencians és demà.

  ResponSuprimeix
 2. Sr. Alcalde, a que no s´atreveix a cambiar la cremada de les falles, i ficar el dia 18 per la nit. A que no?.

  Populistes.

  ResponSuprimeix
 3. Me gustaria saber di el señor Manolo Vidal en el acto institucional celebrado ayer dijo claramente esto que ustedes publican. Me gustaria que alguien me lo aclarara- Si lo dijo claramente le felicito con todas mis fuerzas y si no lo dijo le digo que perdió una oportunidad muy buena de hacerlo y que tuviese repercusión, mucho ms que una nota de prensa, pues queda en las actas.
  También me gustaría saber si el señor Victor Borrás dijo algo al respecto. Gracias

  ResponSuprimeix
 4. No se molt bé que s'haurà cregut el sr alcalde confonent majoria per a governar i fer el que li done la real gana passant-se pel forro les tradicions, festes i el propi Estatut celebrant un dia abans la festivitat del 9 d'octubre en favor de no se quins interessos que hauria d'argumentar i que per descomptat no farà, el seu talant autoritari li ho impedix.
  Reivindique també que no es perpetue la data del 8 per a celebrar el dia dels valencians i exigixc que al final dels actes institucionals es cante L'Himne de la Comunitat Valenciana.
  #PitjorImpossible
  #JordiDimisio

  -Tintin-

  ResponSuprimeix
 5. Intolerable. Jordi Juan i els seus companys de govern municipal han polititzat la banda de música. En el concert d'avui no està programat l'Himne de la Comunitat Valenciana, està el pasdoble València.
  El dia de la Comunitat Valenciana, 9 d'octubre, i no toquen l'Himne. Aquests són capaços que el dia dotze en lloc de tocar l'Himne Nacional Español posen a Manolo Escobar cantant Viva Espanya.
  És el mateix.

  ResponSuprimeix
 6. Quanta tontería tenim que llegir mare !!! 10-4-2-1, ahí teniu la resposta, ara seguiu així que favor ens feu.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Mentira!! Son 9-4-2-2. Els de Compromís no sabeu contar

   Suprimeix
  2. Señores de Compromís que ustedes hayan ganado las elecciones en Tavernes no lo discute nadie y eso es legítimo y estan en su derecho de gobernar de forma cómoda. Ahora bien, esa mayoría no les da derecho a poner el acto institucional de conmemoración del 9 de octubre el día 8. Eso es una falta de respeto.
   En relación a que la banda de música, en el concierto, no tocara el Himno de la Comunitat Valenciana, si es por intromisiones de políticos es muy criticable y si es porque lo ha decidido la directiva de la banda son muy libres de hacerlo pero si programan un concierto por ser el Dia de la Comunitat Valenciana es lógico que al final del mismo se interprete el Himno. Lo miren como lo miren.

   Suprimeix
 7. Es una poca vergonya que la banda de música no toque el himne valencià en un dia tan senyalat com el 9 d´octubre.
  Es una poca vergonya que els responsables de la banda es deixen manipular pels panacatalanistes i no posen al programa del concert el himne de la Comunitat Valenciana.
  Tavernes i tot el que representa la banda de música no es mereix esta falta de respecte dels gestors de la banda a tot el poble valencià.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari