Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 7 d’octubre de 2015

Organització per atacar: model Compromís de Tavernes

Un equip de cinc persones de Compromís de Tavernes escrivint a les xarxes socials per defendre 'a capa i espada' el seu partit... Iee!!! que sí!! Pareix increïble, però ÉS CERT!!! Sí que estan organitzats sí.... Amb el cap de premsa i el de protocol no tenen prou... Estos cobren i ben cobrat... però... i els que no cobren?, cobraran a posteriori?, perquè tant d'amor???

S'organitzen per avassallar a qui pense diferent del que ocorre al poble. La llibertat d'expressió és llibertat d'expressió si s'urgeix d'ells. Si altres es defenen o es pronuncien no és llibertat d'expressió, és atacar de manera injusta... JA!! Així ens ho dia una persona al nostre Facebook. Cinc persones escrivint coses bones per Compromís, defenent lo indefendible!!! Mare meua!! com està el pati!!!


Qui serà el seu mentor???10 comentaris:

 1. Qué passa, que els que defenem a Compromís no tenim que tindre veu ? Doncs defenem el mateix que la meitat de la població en les darreres locals, per algo serà : 10-4-2-1, qui ho està fent mal ?

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Vosaltres! per supost!! i abans quan estava el PP i vosaltres no treieu ni per pipes qui estava fent-ho mal? saps el que és el torn polític? saps el que és la propaganda? saps el que es vendre burres molt ben embolicades??? Doncs aixó

   Suprimeix
  2. Anonin de les 15:25. Anteres vosté que una cosa es defendre el que vullga i un altra ben diferent es que mos prenga per tontos. Compromis que voste defen son 9 i no 10 ja per sentencia ferma i que en el ple només tot siga dit va pasar de puntetes.
   I lo que no es defendible de cap manera es la obsessio malalta per controlar i projectar de manera manipulada l'imatge del govern municipal baix el palmeo dels sicaris encarregats de la propaganda adoctrinadora de compromis.

   -Tintin-

   Suprimeix
  3. Ressultat de les urnes : 10-4-2-1 , qui ho està fent mal torne a preguntar?

   Suprimeix
 2. Amb la nova cap de premsa i protocol no van a tindre prou, perquè no sap per on cauen. Al no assabentar-se de les que cauen, han de recorrer als abduïts, als fundamentalistes vells, nous i nouvinguts. Qual cancerbers, dobermans de nova planta, salvapatries destenyits, arrasen amb qualsevol indici de questionament del Règim, per tallar qualsevol conat de resistència. I, sempre, mascullant la consabuda majoria absoluta que de tant d'emprar-la, li van a llevar el llustre. El cap de premsa i el de protocol és la mateixa persona, Dulce Pachés. Ex cámara de televisió i deprenent de premsa, amb un sou de 30.000 euros anuals. L'equip de guerrilla de Compromís actuen de fumeros, una mena d'equip de distracció, per que s'oblideu del principal fet: que Tavernes te un alcalde que no està, ni viu, ni es centra, en Tavernes. I els arbres no vos deixen veure el bosc. I teniu present el concepte de fanatisme, que no es paga en diners. Es fanatisme, pur i dur.

  ResponSuprimeix
 3. Dels de Compromís m'ho crec tot. Son capaços d'això i més.
  9 - 4 - 2 - 1 per no saber contar vots!!!

  ResponSuprimeix
 4. Qui son eixes 5 persones de Compromís? Per favor digau noms. Els que no utilitzem les reds socials no els coneguem.

  ResponSuprimeix
 5. Aclarim: les cinc persones no ho diguem nosaltres. Ho diu una persona, simpatizant de Compromís, oberta ment. Al nostre facebook. Ella és qui ho diu. Nosaltres sols ho hem contat per ací perquè ens ha cridat l'atenció

  ResponSuprimeix
 6. podrieu posar link directe al vostre fb on feu referencia a aço???

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari