Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 10 d’octubre de 2015

Sols va Compromís als plenaris?Qui paga el cap de premsa de l'Ajuntament de Tavernes? Compromís o el poble? Que sapiem nosaltres ha sigut ficada a dit per Compromís. Però els 30.000 euros els paguem tots els vallers. Doncs, no ho pareix a la vista dels fets. Les imatges valen més que mil paraules en la propaganda. I els de Compromís bé ho saben.

Sols cal mirar esta imatge. La intencionalitat és patent. Tots els representants de la ciutat, del govern i l'oposició, estigueren presents al plenari. Però a la foto... Ui! No estan tots!!! Màgia!! Sols ixen les cares dels representants de Compromís!! Vaja! Que curiós! 

Sols van als plenaris els representants de Compromís?, perquè esta foto d'este punt de vista? Que els representants dels ciutadans dels partits de l'oposició no tenen cares? 

Doncs pareix que no, a la vista de les fotos. No interessa traure'ls. Ja! Com realment no pinten res per Compromís i el govern no compta amb ells per res per què hauríen d'eixir a la foto? Igual que se'ls ignora per elaborar el llistat d'inversions subvencionades pels 600.000 euros de la Diputació (recordem que al plenari Eduardo Bononad, d'EU, recordà com informà a Compromís de què anaven a eixir les ajudes de la Diputació i ni el cridaren per consultar-li, i als altres dos partits ni pensar-ho!) igual se'ls oculta a la foto. 


Els altres grups polítics que participen en la corporació municipal totalment esborrats. O trets d'esquena, que ve a ser el mateix. Tots han sigut triats pels ciutadans de Tavernes. Però pareix que sols cal mostrar a qui ha creat el lloc de cap de premsa. Encara que no siguen tan nombrosos els representants del PP, PSOE i EU, recorden senyors de Compromís que també han sigut triats, com els seus, pels veïns de Tavernes. No siguen tant pillos.

3 comentaris:

 1. Estos de Compromís mai caçen sen se gos i en els diners de tots paguen al seus qui ademes son estomacs agraits per no dir profesionals en llepar culs....
  Poca veronya.

  Tintin

  ResponSuprimeix
 2. Al menys esta xicona tinguera la carrera de periodista. Crec que molts dels seus familiars deurien de respondre de la malifeta que han fet envers de la informació deixant que una operadora de cámera (que es molt lloable el seu treball) ocupe les tasques de un llicenciat en comunicació...

  ResponSuprimeix
 3. No esta de mes daber q nomes treballa per a compromis, de la resta d partits...ni se sap

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari