Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 11 de novembre de 2015

Altra modificació de crèdit...

Si, senyores i senyors, el reté de la policia local, maaaaai té prou pressupost. Si comencem a sumar ens tornarem bojos de veure la quantitat de diners del poble que s´estan destinant a aquest "capritxet" del senyor Jordi Juan. I tot, per a un immoble, que no és ni de l´Ajuntament, que és llogat per a quatre anys i que després què? Ah per cert, parlant de tot un poc, l´import en el pressupost de 2016 destinat per al lloguer del reté de la policia local és de 45.738,00€, quasi res... Doncs bé, tornant al tema inicial, el govern de Compromís, ha decidit disminuïr l´aplicació de senyalització del poble i platja que tenia un import de 12.905,86€, per a destinar-ho a mobiliari de la policia local. Altra prioritat del senyor Jordi Juan, mobles per al reté, i la senyalització del poble i de la platja oblidada com sempre. Ara també és culpa del Partit Popular? Que no es pinten els pas de vianants i es resposen les senyals de qui és la culpa? A qui li vol tirar? Siga responsable, i deixe de dir mentires i acusacions que no se les creu ja ningú. La senyalització del poble està deplorable, però vosté preferix mobiliari per al reté, que millorar la seguretat de tots.

1 comentari:

  1. Srs del govern municipal, sr Juan com diu la dita popular "qui dona pa a gos de un altre perd el pa i perd el gos" i aixo es el que pasara en el reten de la policia, posarem hasta floreros alli i quant la propietat tinga que refer el contracte de lloguer o ens pujará l'arrendament o ens fara fora, aixi de clar i mentres els diners dels ciutatans a qui tant els costa contribuir tirats al fem..
    Sap Sr Juan aixó a mi i a molts no mos fa gens de gracia, pagar per a res. A mi com a molts mos costa molt arribar a fi de mes i renunciar a alguns capritxets per que voste es gaste sense trellat ni forrellat els impostos de tots. Sigi consequent, escolte i resolga amb trellat. Hi han inmobles de l'Ajuntament que estan buits, gastelos i tot el que invertixca en ells será del poble i no de un particular.
    Els diners malbaratats en eixe reten apliquelos al que fa faltade veritat. Senyalitze be el poble, pinte els pasos de vianants .. etc. etc.

    -Tintin_

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari