Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 19 de novembre de 2015

Benifairó acull la Mosttra 'La Universitat i els seus entorns comarcals: La comarca de la Safor'

A partir del divendres dia 20 fins al 6 de desembre, a la Sala d'Exposicions de Benifairó estarà instal·lada la mostra organitzada per la Universitat de València-Estudi General La Universitat de València i els seus entorns comarcals: la comarca de la Safor. Després de la seua estada a Gandia, Benifairó és el primer poble on es podrà veure aquesta interessant mostra sobre les característiques bàsiques de la Safor, la qual pretén la difusió i coneixement per part del públic de diversos aspectes de la comarca.

La mostra compta amb 23 panells elaborats per professors de la Universitat de València i per investigadors de la comarca, on es fa un recorregut per la geografia, el paisatge, el patrimoni, el turisme, l'educació, les festes, etc.


La inauguració tindrà lloc el divendres a les 19'30h, amb una taula-debat sobre el fet comarcal i les seues perspectives de futur, intervindran el professor Josep Montesinos, director del Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València; Tomàs Ferrandis, vice-president de la Mancomunitat de la Safor; i Vicent Ribera, president de la Mancomunitat de la Valldigna.

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari