Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 2 de novembre de 2015

La web 'transparent' de l'Ajuntament traurà abans d'eleccions els béns dels regidors?Ja fa cinc mesos que està constituïda la corporació municipal de Tavernes. S'ha presumit de transparència, amb premi inclòs per part d'una empresa consultora, privada, però, com aquest diari va avançar durant el mes d'agost, en algunes matèries la transparència brilla per la seua absència. I precisament no són matèries fútils. Si en aquella ocasió van tardar diversos mesos a penjar a la web els pressupostos de 2015. Les dades sobre l'atur a Tavernes segueixen brillant per la seua absència a la web municipal.


I la transparència dels béns dels regidors? Doncs tampoc està com es pot observar en el següent enllaç. http://tavernes.es/ajuntament/transparencia-municipal/informacio-publica-difosa-per-qualsevol-regidor-transparencia-passiva.

Hi ha alguna cosa que amagar? Tal volta esperen a passar les eleccions... Ara no convé veure cóm ha pujat el patrimoni d'alguns...

I el deute de la qual tant es parla? Tampoc veiem a la transparent web de l'ajuntament dades actualitzades sobre l'estat del deute. Seguïsquen aquest enllaç i veuran des de quin any no s'actualitza el volum de deute municipal. http://tavernes.es/images/stories/Documents/Economia%20i%20Hisenda/Pressupost%20Municipal/01.03.03.04.01%20EVOLUCIO%20DEUTE%20PUBLIC.pdf

I el BIM?? Algú sap què ha passat amb el Boletí d'Informació Municipal? Hem vist periòdicament publicacions impreses de Compromís... Però aixó no és un BIM, encara que isga Jordi Juan. Un BIM reflecteix l'activitat municipal en general. De partits del govern i de l'oposició. Però a Tavernes sols vegem Compromís per tot arreu. 

I què passa amb les mocions que presenten els partits de l'oposició? Fins a la data només surten notícies del Cap de Premsa 'Municipal' de Compromís. Què passa amb els altres grups polítics? Qui paga el cap de premsa? Compromís o la ciutat? És que sembla que ho pague Compromís sols surten notícies Compromís. El mateix que a les fotografíes... sols surt de cara el grup Compromís. Els altres, també elegits pels ciutadans de Tavernes, d'esquena. Com si no existiren.

Ara entenem perquè tanta necessitat en la ràdio... necessitaran més mitjans per l'autobombo pagats per tots? no hi ha ja prou?


Facen un favor als ciutadans de Tavernes i siguen més equànimes. I comencen a traure les dades de vertadera transparència.

3 comentaris:

 1. Estàn tardant molt en publicar els bens dels regidors. Tan transparents que diuen que son i tarden en publicar el bens? Serà perquè volen amagar algo?

  ResponSuprimeix
 2. La trasparencia per a ells s'enten mostrar i pulicar tot allo que els interesa o es afí. La resta no l'interesa a ningú.
  Premit? A quina trasparencia? A la que diu una auditora a qui li paguen? Que risa m'entra. Jjjjj A qui volen enganyar?
  Srs "trasparents" no es prenguen per tontos per favor.

  #JordiDimissio

  -Tintin-

  ResponSuprimeix
 3. Per favor, demane que en la foto apareguen tot sela regidos, total han sigut triats pel poble!!

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari