Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 5 de novembre de 2015

La justícia qüestiona la legalitat del nomenament del cap de Policia de Tavernes

Vist a la premsa: (Levante-EMV) "Una juez ordena baremar otra vez los méritos para el puesto de jefe de Policía Local"Al cap i a la fi tot va eixint. Pareix ser que els criteris per accedir a la plaça d'Intendent estaven un poc 'arregladets', o aixó sospita la jutge que estudia el cas del cap de la Policia Local de Tavernes, qui veu irregularitats en la baremació de mèrits.

La suposada capacitació del cap de Policia sembla que està en entredit. Segons les últimes noticies, el nomenament fa olor a col·locació de manera injusta respecte als altres opositors.  Els tentacles de Comprimís són molt llargs. 

Segons hem vist este matí al diari, el Tribunal Contenciós Administratiu número 5 de València pareix que s'hi han trobat irregularitats a l'oposició de Miguel Chofre. A la noticia es llig que la baremació de mèrits que s'aplicaren en el procés selectiu per la plaça de Cap de Policia seguiren criteris diferents dels quals estableixen les bases. "La sentència declara la nul·litat parcial de la valoració de mèrits en la fase d' oposició". Com es llig a Levante-EMV, la jutjesa dictamina que la decisió del tribunal qualificador va representar una aplicació arbitrària de les bases del concurs que no es va ajustar a la previsió continguda en la baremació. D'esta manera ordena que el tribunal avaluador torne a puntuar els mèrits.

Segons es llig arran de la sentència sembla que li arreglaren un lloc a una de les persones de confiança de Compromís, li crearen una plaça i ara la justicia veu que no s'havia sigut just sumant els mèrits i s'havía ningunejat als altres opositors per donar més valor a esta persona de confiança, sense seguir crteris objectius.
ÉS LA PRIMERA VEGADA QUE UNA OPOSICIÓ ES TIRA ARRERE EN TAVERNES I HA SIGUT AMB EL GOVERN DE COMPROMÍS. EL QUE DIU DE TRANSPARÈNCIA ARA ES VEU QUE ÉS MÉS OBSCUR DEL QUE PAREIX

5 comentaris:

  1. Que la veritat ixca a la llum

    ResponSuprimeix
  2. El tribunal estava composat per funcionaris i entre ells varis caps de policia : On està la influencia de Compromís ?

    ResponSuprimeix
  3. On? Vols que et diga on? Cal recordar que la dona del cap de policía es una fidel integrant del bloc? Cal recordar que lintendent no passa va unes proves ni aci ni a llocs pròximes i finalment li les pasaren a uns comarca on el bloc es el rey?? Cal dir que quasi tota la plantilla está de baixa i esperant que Li donen el trasllat i ell els nega?? Cal dir les pistoles que ha llevat sense cap motiu?cal dir mes coses?

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari