Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


diumenge, 22 de novembre de 2015

Mobilització contra una gasolinera en la Gran Via de Tavernes


Façana del local on es trobava Carpinteria Vidal (ara està a Xeresa creant llocs de treball) per la banda de la Gran Vía de Tavernes


Altra imatge de la façana on s'ubicarà la gasolinera on es veu que es trova entre dos edificis


Imatge de la part trasera del local al Carrer Imelda Altur


Una gasolinera en zona urbana?, sí, així és. El Govern municipal de Tavernes amb majoria absoluta de Compromís va a permetre que una gasolinera s'establisca en el zona urbana de Tavernes, entre dos edificis de la Gran Via Germanies de la ciutat. 

Concretament al local de Fusteria Vidal, "un polvorí perillós per a tot el poble". Així ens ho han confirmat els veïns de la zona que s'assabentaven abans per un WhatsApp anònim i per comentaris d'algun veí que per part de l'Ajuntament. Pel que sembla, la informació que circula per les xarxes és certa i els veïns han estat convocats a una reunió informativa. El missatge en qüestió assenyala que encara hi ha temps per a mobilitzar-se en contra d'aquesta benzinera. "Tenim temps per mobilitzar-nos en contra fins al dia 30 de novembre. Si us plau, passa-ho per ajudar els veïns més propers. La unió fa la força. NO A LA GASOLINERA".

Per què tant de silenci en un assumpte tant seriós com este? Els veïns encara tenen capacitat de reacció i de detenir tindre un polvorí de veí? 

16 comentaris:

 1. Que amagat tenia l'alcalde este tema.
  Molta transparencia, cap de premsa,... i no havia dit res.
  #JordiDimisió

  ResponSuprimeix
 2. Ja comencem amb les tonteries, va, a vore qui la diu més gran.

  ResponSuprimeix
 3. No entenc res a Gandia i en molt de llocs hi han gasolineres , no entenc pq no la poden posar si cumplix lo que toca i es llei

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Hi han gasolineres aon? Al centre? No. Les dos del centre fa mil anys que estan i no veges lo que es brega per llevarles.
   Les noves "low cost" estan en poligonos industrials. No entre finques de 8 plantes i en una mançana super pobla.
   La seguretat ha de primar sobre tot. Ah i una cosa sr anonim de les 15.38 l'unica tonteria sobre l'assumte es llegir lo a voste.

   Suprimeix
 4. La pregunta deuria ser; A qui benificiarà més?, al poble?, a la empresa?, algú en particular?.

  Poca transparencia es veu, quan ens enterem per guasas.

  ResponSuprimeix
 5. No entenc tant de silenci per part de l'Ajuntament. Que calladet ho tenien. Ha fet falta que s'escampe per les rrss abans de dir el que han dit per algun mija en nom de pardal.
  Trasparencia, cap de premsa i protocol i tota la pompa per a que siga el pardalet qui ixca al pas i arreplegue la posicio ambigua de l'ajuntament. Deplorable Sr Juan.
  I tinc molt clar tambe que per molt "Lou Cost" que fora la gasolinera i estiguera baix del seu cul, el Sr Juan i sus palmeros rápidament s'haguern manifestat com era la seua costum en volta de donar explicacions a través de un blog.
  Sr. Juan, molt mal, de veritat. Creu vosté que la ubicació proposta es la mes idonea per al poble? Val la pena sacrificar la seguretat dels veins de la zona (que está molt poblada) a canvi de uns centims en el preu i que ademés no empleará a cap persona com en les tradicionals?
  Siguen sensats i sugerixquen altres ubicacions mes idónees.
  També reivindique mobilitzacions en contra i en sume a la protesta.

  #PitjorImpossible
  #JordiDimisió

  -Tintin-

  ResponSuprimeix
 6. No entenc pq li poseu tanta importancia ,;anian coses més importants

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Sí coses més importants com crear llocs de treball que no es creen tampoc...com el mur de contenció que tampoc es du, com el col.lector, que ja fa bon caldo després de 5 anys,a l'institut que ara que governen ja no tenen presa i no convoquen manifestación. ..gens d'importancia te res del que fa Compromís a Tavernes. Els veïns un zero a l'esquerre

   Suprimeix
 7. Aleshores el 48'50% dels votants de Tavernes que donaren suport a Jordi deuen ser massoquistes, ja que fent.ho tan mal encara li voten. Seguiu així, seguiu, que en el 2019 Compromís ja arrasarà.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. En el 2019 no tindràn tants vots, ja ho voràs. Jo els he votat i ben arrepentit que estic.

   Suprimeix
 8. Aleshores? A quines hores?

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. A les dels nou regidors i el quasi cinquanta per cent dels vots, a eixes.

   Suprimeix
 9. La cotorra no en va publicar aixó;

  Hem de convocar, dia i hora per a les manifestacions, al estil de quan les torres de alta tensió, que també eren legals, però a Simat les varen soterrar.

  Al igual que abans, Compromis i altres, deurien encapçelar la manifestació, com feren en contra del PP, per lo de la llum.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Sí, es tindría que fer una manifestació. Totalment d'acord. Ja està en marxa una recollida de firmes.

   Suprimeix

Escriu el teu comentari