Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 9 de novembre de 2015

Ple ordinari del mes de novembre

Avuí dilluns 9 de novembre a les vuit de la vesprada, es celebrarà una sessió ordinària al saló de plens de l´Ajuntament. Ací podeu consultar l´ordre del dia:


Serà un plenari completet, diverses modificacions de crèdit, el pressupost 2016, aprovació de diversos convenis, renúncia a la contractació de l´obra Col·lectors Pluvials i impulsió en els carrers Pintor Segrelles, Blasco Ibañez i Canal en el nucli urbà nord de la platja, diferents propostes d´acord, entre elles, una que presenta EU sobre declarar Tavernes "municipi contra el maltractament animal"... En assumptes no incorporats en l´ordre del dia i que de manera extraodinària es presenten per motius d´urgència, hem vist a la premsa que el Partit Popular presentarà una moció per la unitat d´Espanya, que no va ser admesa en comissió pel govern de Compromís ni per junta de portaveus, perquè com tots sabem, serà posar en un compromís al govern de Jordi Juan... I en aquest ordre del dia, també es donarà compte d´informes d´Intervenció i Tesoreria, així com d´algunes resolucions. En la part de Fiscalització, no sabem per on eixiran els grups polítics de l´oposició... vorem que dona de sí, aquest ple. Per últim, també hem vist a la premsa, que canvia el portaveu del Partit Popular, Manolo Vidal deixant el càrrec en mans d´Eva Palomares, imaginem que avuí ho comunicaran al Ple. Vaja aquest mes, hi ha un plenari ben carregat de matèria.

7 comentaris:

 1. He sentit que Manolo Vidal ha deixat l'ajuntament. És veritat?

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. No, es retira de la primera línia com a portaveu. Però manifesta la pròxima i evident renovació

   Suprimeix
 2. Una vegada mes es possa de manifest el talant prepotent i autoritsri d'este gover municipal en un plenari molt cripat i sempre padant el rodillo.
  Sr Juan, aixina no. Es diu participacio i despres no escolta. Es diu democrata i després retira la paraula. Es diu trasparent i dona l'informació dels presupostos 23 minuts avant del ple.
  Aixi no Sr Juan. Democracia, participació, consens son un altra cosa diferent al que voste aplica en la seua politica de dir i no fer.

  #Jordidimisio

  -Tintin-

  ResponSuprimeix
 3. Respostes
  1. Seguiu aixina palmeros seguiu ..no teniu amor propi??

   Suprimeix
 4. Un 50% de palmeros al poble, ni en un tablao flamenco hi han tans

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Bra-vooo! ja teniu mes palmes! ...seguiu en les autolloances i amb el somriure! Quanta bufonà

   Suprimeix

Escriu el teu comentari