Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 12 de novembre de 2015

Si o no? En què quedem?

Continuem esmicolant els punts del ple i anem informant de les reaccions provocades vistes a la premsa. Com sabeu, un dels punts de l´ordre del dia, era un dictamen a proposta d´EU sobre declarar el municipi de Tavernes, municipi contra el maltractament animal. Doncs bé, el govern de Jordi Juan va aprovar aquesta proposta que implica:

PRIMER: Que Tavernes siga declarat públicament Municipi contrari al maltractament animal, i siga difós aquest compromís a la ciutadania.
SEGON: Que l´Ajuntament no done suport a festes o activitats que impliquen l´ús d´animals sobre els quals es produïsquen formes de vexació, sofriment o mort.
TERCER: Que siguen controlades i sancionades per la Policia local totes les situacions de maltractament, abadonament i tinença d´animals domèstics en condicions indignes.
QUART: Que no es formalitze cap contractació amb empreses que utilitzen animals amb finalitats lúdiques, com per exemple circs amb exposició d´animals salvatges.
QUINT: Que es dediquen activitats, campanyes i espais municipals de difusió a l´àmbit de la defensa, la cura i la protecció dels animals i del seu medi.
SISÉ: Que es formalitze un protocol per a l´adequat tractament i recollida dels animals abandonats al municipi, mitjançant la creació d´una entitat protectora, que no execute en cap cas la mort de l´animal si no és per motius humanitaris i que en preveja la cura i la recuperació.
SETÉ: Que no es done suort i es fomente especialment tota la iniciativa associacionista al voltant de la cura, la protecció i el control dels animals a Tavernes.

Queda ben clar no? Doncs el govern nacionalista fa la seva pròpia interpretació, i "donde dije digo digo Diego", això si... amb un somriure! Compromís assegura que la moció no fa referència als bous al carrer que es celebren en festes del poble i que si es fan o no, ho decidiran en referèndum. La seua portaveu Bea Ferreres, axí ho va expressar: que en els bous al carrer, no hi ha maltractament per als animals. Aquest fet implica que perfectament es podrà seguir celebrant els bous al carrer.

Respecte a la votació, el PSPV es va abstenir, i el PP no va votar en gest de protesta, en altre punt exposarem el que va passar. 

Aleshores què tenim? Una burla davant la proposta d´EU? Te la vote que sí, però me la passe pel "forro" i la interprete com em "dóna la gana" que per això sóc l´Alcalde i tinc majoria absoluta. 


6 comentaris:

 1. El govern de Jordi Juan s'ha burlat de Esquerra Unida i dels animalistes. Han votat que si però, però com a totalitaris que son, van a fer el que es done la gana.

  ResponSuprimeix
 2. Es norma que ha creat el gover de Jordi Juan en l'ajuntament que es votar una cosa i fer ne un altra. El colector de la platja s'aprova per unanimitat i ara resulta que sense part ni quart demanen un altre projecte i paralitzen el que anava a comensar les obres en octubre. Els tecnics municipals eren prou i ara resulta que no saben res. en fi, avani i enrere sense alvansar i Tavernes estacat.

  Si senyors una burla de mal gust per als ciutatans. Com entenen estos la democracia? A la mesura del autoritari i maleducat alcalde que es pasa per el forro al pleno i ademes te la osadia de dir que li avorreix l'oposicio en les seues propostes i reivindicacions. Pero que s'habra cregut? en fi. La proposta es votada si pero no es preucupen els dels bous al carrer tindrán bous i segurament ho pagarem tot el poble, declarat ironicament i públicament Municipi contrari al maltractament animal.

  #PitjorImposible
  #JordiDimisio

  -Tintin-

  ResponSuprimeix
 3. Jordi Juan i el seu govern no tenen paraula i no son de fiar. Diuen una cosa i depres fan altra.

  ResponSuprimeix
 4. 10-4-2-1 : Qui ho fa mal ?

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Ole el palmero!!que estas treballant a la neteja? Tu si que ho fas be si! Ara el poble esta fet un asco

   Suprimeix
 5. Xe, quasi un 50% de palmers en el poble tú, açò pareix un tablao falmenco .

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari