Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 11 de novembre de 2015

Temps de canvis polítics

Hem vist a la premsa canvis en l´aspecte polític local del partit popular i en l´executiva a nivell nacional respecte a Compromís. El fins ara portaveu del Partit Popular, Manolo Vidal, dóna pas a la renovació del seu partit deixant el càrrec de portaveu en mans de la regidora Eva Palomares, número 2 de la seva llista electoral. Jordi Juan renúncia a l´executiva nacional de Compromís perquè no es troba identificat en la manera d´actuar del seu partit pel pacte bilateral amb Podemos en pròximes eleccions generals. 
Ens sembla perfecte, però en la nostra línia... anirem més enllà... El Partit Popular es renova donat el resultat de les eleccions locals, no hauria de fer el mateix el PSPV? I ja parlant de tot un poc... Molts sabiem que Jordi Juan es presentava com a cap de llista de Compromís, però que on volia clavar el cap era en València. Ara que ja l´ha clavat i ací sols està per presidir actes i plens... perquè no deixa l´Alcaldia en mans de qui realment l´està exercint que és Perfecto Benavent? Com vegem, els partits de la transpariència no són tan transparents com proclamen als quatre vents...

1 comentari:

  1. A Jordi no li importa Tavernes. A Jordi només li importa la seua carrera política. Que deixe el carrec i que entre Llum d'alcaldesa que per això era la nº 2 de la llista de Compromís?
    A que esperen Jordi, Manolo i Borràs per deixar les seues actes de regidors. Jordi ha de deixar-la perqué ni viu en Tavernes ni li importa Tavernes i Manolo i Borràs han deixar-les pel desastre en les pasades eleccions i perquè no tenen cap futur polític a Tavernes.

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari