Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 3 de novembre de 2015

Una gran demanda ciutadana: Un jardí al cementeri

Hem vist a la premsa, que l´Ajuntament de Tavernes ha creat al cementeri un "jardi de la memòria" per dipositar les cendres dels difunts. No informen de què ha costat aquest jardí a les arques municipals, sols que ha sigut una demanda ciutadana en un recinte vinculat a la natura. Ai demanda ciutadana, nosaltres opinem que hi han moltes prioritats abans. Sra. Sansaloni, era precís aquest jardí ara? No fa més falta la construcció de níxols que ja ni cabem al cementeri? Perquè nosaltres no entenem massa d´aquestes coses, i sense faltar el respecte a ningú, però en teoria la gent no s´incinera per evitar estar al cementeri? Vosaltres que cregueu?

7 comentaris:

 1. Queden 30 ninxols buits al cementeri. Eixos ninxols s'acaben amb menys d'un any i el govern de JJ no ha donat a coneixer cap plà d'ampliació del cementeri ni cap projecte per construir més ninxols.

  ResponSuprimeix
 2. Sí. Menuda tontería! ! Els nixos sacaven i nosaltres gastant 100.000 euros en eixa tonteria...200.000 euros en el retén. ..3.000 en una pantalla gegant....prop de 40.000 en dos persones de protocol... ara vindran més. .

  ResponSuprimeix
 3. Si home aixo val 100.000 euros. Pues no, no es presis , dema sense falta vaig a voreu, com es nota que ells tenen el jornal asegurat

  ResponSuprimeix
 4. Jajjaj si la regidora una lumbrera!un jardí enano... l'haura fet també l'empresa del seu germà? En fi...quanta tontería. ..ja podem anar cremant-nos tots que Compromís així ho imposar ja que 30 nixos no donem ni per un any a Tavernes. ..

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. No homeeee !! Que en la poca faena i empreses que queden a este poble, lo brut i asqueros que esta Compromís ja conta em que no quede a Tavernes ni el Tato i assumpte resolt!!

   Suprimeix
 5. Si home!!! En guitarra d'altres bons trons. Que no falte res...parc cagador per els gossos, cendrer a preu d'or, reten de policia, caps de premsa i el poble ben brut. La merda es trau a ballar, pasos de vianants esborrats... Jardins abandonats El lema es que "no comemos pero compramos abanicos" El que es principal per fer, els impostos amunt, aixó si -te la clavem amb un somriure-
  Siguen serios i preocupense per arreglar el poble i per crear algun pla d'empleo per a les persones aturades.

  #PitjorImpossible
  #JordiDimissio.

  -Tintin-

  ResponSuprimeix
 6. Quines son les prioritats del govern de Jordi Juan? El cementeri necesita ninxols no minijardins. A vore que pensa fer quan s'acaben els pocs ninxols que queden.
  #JordiDimisió
  #LlumAlcaldesa

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari