Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 26 de novembre de 2015

Vamos a contar mentiras tralará, vamos a contar mentiras tralaráSerà patològic el de les mentides del Govern de Compromís?, quantes mentides poden arribar a comptar en una setmana?? I les compten per duplicat i bombardejant la xarxa, una via el gabinet de premsa municipal, que per cert paguem tots els ciutadans de Tavernes però que només treu informació i fotografies referides a Compromís, i per aquest mitjà amb nom d'ocell que de vegades actua com si fos la veu oficial o ociosa u oficiosa del Govern de Compromís de Tavernes. Hmmm farem memòria perquè aquesta setmana ens estan sembrant de boles. Moltes mentides per promocionar un Govern de Compromís que té el poble abandonat i cada vegada més apagat però que fa fotos moltes fotos dels protagonistes de Compromís en situacions que en quatre anys sols s'han concretat en imatges per a un àlbum però res més.

Comencem a aclarir algunes informacions en què el Govern de Compromís sembla el valedor de la medalla. La primera. Primer de tot cal deixar clar que Compromís ha perdut molt de temps ficant l'edifici de Adisva (Associació de Discapacitats de la Valldigna) al sac de modificacions de crèdit en la passada legislatura per colar inversions que mai ha volgut aprovar l'oposició. Per tant, el modern centre ocupacional que proporcionarà a 40 persones amb deficiència intel·lectual ocupació terapèutica i desenvoluparà les seues habilitats en la mesura que permeten la Integració laboral i social, i evitarà desplaçaments fora de la ciutat ja estaria actiu si no fos per Compromís. Però, i a pesar d'això, li ha servit a Compromís per vendre el discurs de víctima que l'oposició no li deixa treballar, únicament per forçar inversions polítiques i partidistes.

L'Ajuntament de Tavernes ha aportat per valor de més de 400.000 euros al centre d'Adisva. Cert! totalment cert. Però no ha estat el Govern de Compromís. La informació esbiaixada, evita parlar de dates per no treure governs anteriors. I aquesta iniciativa, per molt que ara els membres del grup municipal de Compromís siguen els únics que figuren a les fotos visitant les obres del centre d'Adisva, va ser una iniciativa del Partit Popular quan era al Govern. Els populars van comprar el terreny, els 600 metres que va donar a l'associació per a l'edifici que podrà acollir fins a 40 alumnes. En la passada legislatura, i dins de l'Pressupost de 2015, Compromís va incloure una partida de 100.000 euros que és va donar a ADISVA perque pogueren acabar les obres, únicament i exclusivament perquè així l'hi va demanar el Partit Popular en diferents ocasions. 

L'altra mentida: Tavernes Inverteix 270.000 euros en un nou taller d'ocupació. Brrr error !!! Senyors de Compromís, recorden que vostés no estan a favor de crear més ocupació que el del enxufisme. Vostés no tenen política d'ocupació. I només han invertit 50.000 euros, no vagen dient que inverteixen en el que no creuen. 50.000 euros i arreando! I la foto !! la foto SUUUUPER IMPORTANT !! Tots a posar!!!

Ara, el més bo de tot és la informació que diu que després de llevar 200.000 a la Mancomunitat es mantindrà l'ajuda als músics de Tavernes que procedia de la Mancomunitat. Com??? fan màgia vostés???Que algú ens vinga explicar aquesta ganyanada!


Sobre la gasolinera que tanta polseguera ha aixecat entre els ciutadans. Segur segur que hi ha alternativa. Però com ha succeït amb el col·lector de la Platja segurament l'alternativa arribe quan ja estiga tot lligat i ben lligat perquè la gasolinera funcione i no hi haja marxa enrere. Mentrestant, el nostre alcalde posa ullets de gosset i es posa del costat dels ciutadans al facebook, abans a la Cotorra, un cop més donant mostra del seu maneig de l'art dramàtic ... Què hi haurà darrere de la gasolinera?, de qui serà? és d'Alcoi? (vaja!!, just el bressol del Bloc) .... Veïns de Tavernes... últimament a Tavernes, des de fa més de quatre anys, no és or tot el que lluu ... Dubteu del que llegiu en els mitjans oficials i assolireu la veritable qüestió!!!

7 comentaris:

 1. Aaaaah ara entenem lo de la gasolinera d'Alcoi.. molt sospitós, que oculten?

  ResponSuprimeix
 2. Doncs per a no ser or lo d.estos quatre anys no els va anar gens malament en les locals, i sí als que doneu suport vosaltres : A vore si qui mentix no és Compromís !!!
  I en quan a lo de la gasolinera no sigau covards insinuant, si teniu algo que denunciar endavant, però amb noms i cognoms i donant la cara, lo contrari és mesquí i així els va als que tant estimeu, el proper dia 20 altre passonet.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. La interpretación y el melodrama lo hacen muy bien. Muuuuy creible!!premio en las elecciones porque la gente se creyó sus mentiras de lo bien orquestadas que estaban pero se coge antes a un mentiroso que a un cojo y mentirosos sois un rato. A que no dices nada del centro de Adisva???a que no dices nada del taller ocupacional??

   Suprimeix
  2. Esta semana he leído tres veces la misma noticia en la cotorra en la web del ayuntamiento y en el noticies de la valldigna!! cuanta prepotencia cuanto perogrullada cuantas ganas de vender lo que no hacen!!saturación! !

   Suprimeix
  3. He llegit que lalcalde es reúneix amb els veins el 4 de decembre...per no es fins el día 30 de novembre les alegacions? ??que dirá !ja esta tot fet. us acompanye en el sentiment? !!pero este home com arregla els temes fent cara de pena i tocat les que neta? ??

   Suprimeix
 3. No, fins el 23 de Desembre. De rés (encara que no ho publicareu, veritat ?)

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Gràcies per l'aclariment! Nosaltres publiquem els comentaris que no falten al respecte ni insulten

   Suprimeix

Escriu el teu comentari