Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 16 de desembre de 2015

40 anys de Balls Populars a Tavernes


Des de Balladors Tavernes ens arriba aquesta invitació que fem extensiva a tots, perquè serà un esdeveniment especial i digne de veure. Vos animem a tots a participar! A més a més, desde el Diari de Tavernes vos donem l´enhorabona a tots els balladors de Tavernes i vos donem les gràcies per mantindre vives les nostres tradicions.

Amics i amigues,
Enguany tenim l'honor i el plaer de cel.lebrar el nostre 40é aniversari. Tindrà lloc el proper 19 de Desembre a les 18:00 a l'Auditori del Musical.

Si, amics, ja han passat 40 anys des que aquella colla damics es juntava per cantar i ballar al Bar del Beneït. I any rere any, hem treballat de valent per què arribat aquest moment, tota la gent que ha passat per este grup puga vindre i cel.lebrar-ho amb nosaltres. 

Serà un dia de sorpreses, records, música i dansa, però sobretot serà un dia per a l'amistat, la nostàlgia i sobretot, la germanor.

No podeu faltar a un esdeveniment tant important, l'aniversari d'un dels grups més antics del panorama folklòric valencià. L'espectacle no deixarà ningú indiferent.Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari