Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 1 de desembre de 2015

Adoctrinament i política d'endollisme uneix a Podemos amb Compromís

Compromís i Podem van a les eleccions generals baix la mateixa ensenya. No ens estranya. Dirigents de Compromís i Podemos es pareixen més del que creuen. De fet estan actuant igual. L'enxufisme ('endollisme') s'està perpetrant en estos nous partits polítics, que més allà de demostrar que porten noves maneres de fer política estan copiant els models que la gent rebuja. Sembla que l'ansia de poder mal digerida era per consolidar possicions de poder més que per dur un canvi a millor a la ciutadania. Si ens sorprenien amb l'anunci a principis d'estiu que l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, havia fixat a la seua parella com assessor a l'Ajuntament català -la incorporació finalment no fou al consistori, sinó a Barcelona en Comú, el partit de Colau-. En Madrid, la designació de Luis Cueto com a coordinador general de l'alcaldessa Manuela Carmena, primer, i com a president de la junta rectora d'Ifema, després, va deixar en una situació complicada a la màxima responsable de l'Ajuntament de la capital -Cueto està casat amb una neboda de l'alcaldessa-.

Ara el soci valencià de Compromís fa el mateix. Joan Ribó, pren cullerada també per col·locar a la seua dona al davant del Cefire. A l'Ajuntament de València, Joan Ribó no ha incorporat com a assessor o com a responsable municipal a la seva parella sentimental. Qui ho ha fet és la conselleria d'Educació que dirigeix Vicent Marzà. Una comissió de serveis ha permès a la parella de l'alcalde, que és professora d'anglès en un institut de l'Horta, deixar aquesta plaça per ocupar una plaça d'assessora en el Cefire, la denominació que rep el servei de formació del professorat de la Comunitat Valenciana. Així, a més d'endollisme també l'adoctrinament als professors serà directe, més si cap... 

Segons llegim a la premsa "la función que desempeñará estará vinculada probablemente con la preparación de la Primavera Educativa, una iniciativa a celebrar el próximo mes de mayo y que, con una denominación que recuerda las movilizaciones de la Primavera Valenciana, pretende hacer visibles los proyectos educativos innovadores que se llevan a cabo en los centros educativos de la Comunitat Valenciana. De hecho, las mismas fuentes alertaron del perfil ‘político’ que tendría esta labor". Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari