Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 17 de desembre de 2015

Armes sí? armes no? aclarim fil per randa

Els policies municipals van a patrullar, d'ací a poc temps, sense armes a Tavernes. Encara no. Però ja hi ha un decret del govern de Compromís-Podemos, datat en novembre, que ho regula d'eixa manera. SENSE ARMES, (en plena ALERTA 4 ). Tanmateix l'alcalde de Tavernes de Compromís-Podemos, Jordi Juan, deia a les xarxes socials "el que diu el decret de l'Ajuntament és que poden haver-hi casos als quals l'autoritat COMPETENT pot portar l'arma. Òbviament en condiciones MOLT especials, com anar a donar classe a una escola o tindre una malaltia incompatible amb dur arma. Però tot açò segons una prèvia i estricta valoració". Traduïm. Jordi Juan diu que tots en armes excepte casos aïllats. Però és així? Què diu el decret? Aquí us ho deixem. És públic. 


Per si ahí no ho poden llegir clarament el DECRET diu el següent: "per regla general, el servei de la Policia Local es farà SENSE ASSIGNAR ARMES reglamentàries amb caràcter general". És més, segueix dient el DECRET ... "Atenent a les circumstàncies i destinacions concretes, la Prefectura de la Policia Local podrà assignar arma de foc reglamentària a policies determinats" (tu sí i tu no, vaja!). 

Doncs sen va molt no?

Vam veure fa uns dies una nota del PP de Tavernes manifestant el seu desacord en què es llevaren les armes als policies, ja que consideraven que deixaven desprotegits als ciutadans, més en una alerta 4. La regidora de Seguretat, Llum Sansaloni ja ho avançava també fa uns dies en un periòdic regional. "Aquest dictamen regula les «condicions laborals dels agents» i que en ell apareixia la decisió de l'executiu de determinar de nou l'ús de les armes de foc:«És una voluntat política per tenir una policia de proximitat i atenció al ciutadà»", en plena Alerta 4!!. 


Ara l'alcalde es manifesta a través de les xarxes amb un nou argumentari. Té alguna cosa a veure amb el text veritable que s'ha aprovat?? Jutgen vostés mateix. 

Creiem que hi ha prou proves. Nosaltres no veiem cap coincidència entre el que diu Jordi Juan amb el que diu el decret. De què està parlant Jordi Joan a les multituds en el seu facebook ??, vol enganyar igual que amb l'assumpte de la gasolinera? Ahí queda


4 comentaris:

 1. Esta be que el poblé es done conter de qui son els personatges de Podemos-Compromis

  ResponElimina
 2. Si home sí ... el diumenge ho sabrem i també qui sou els altres, no patiu. O sí,perquè les enquestes ...

  ResponElimina
 3. Jordi acaba de comprar en el bazar una partida de pistoletes d'aigua : Foment del comerç local a més perquè en un xino haveren ixit més barates.

  ResponElimina
 4. No m´agrada el mal a ningu,pero desitjaria que tots estos palmeros el dia que tinguen un problema per menut que siga,no cridasen a la policia per a res,ja que es consideren suficients per a resoldres.
  Al de les 20:59 crec que deuria de diferenciar que no estem parlant de vots ,es de responsabilitat i que no sels olvide que quan el Senyor Alcalde o consejal com autoritats que son si els criden per alguna cosa referida a la seua persona no acudeixen els de sense arma,com ja va pasar.
  No soc dels altres com es anomeneu alguns,soc una quels va votar i en senc enganya

  ResponElimina

Escriu el teu comentari