Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 22 de desembre de 2015

El tinent d'alcalde diu que la institució que pagà 14.400 euros a l'alcalde servia per 'pagar paxoxaes'

'Pagapaxoxaes'. Ens quedarem bocabadats!! el tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Tavernes de Compromís, Quique Chofre, diguen que el nostre alcalde, el seu alcalde, ha cobrat d'una institució 'pagapaxoxaes'. Si si. El regidor de Transparència ahir digué al ple que la institució que va presidir durant dos anys Jordi Juan serveix per fer 'paxoxaes'. 600 euros al mes per estar presidint una institució que fa paxoxaes??, durant dos anys?? i ara que el nostre alcalde deixa la institució, que ja no cobra d'ella, és quan es planteja l'ús d'esta institució, quan pensa a eliminar-la?? I els 14.400 euros que cobrà d'ella el senyor alcalde no l'animaren a veure un ús profitós per esta institució? No hi hauria prou motivació econòmica. "Una volta dins d'ella i per què conec com funciona (i després de cobrar 14.400 euros d'ella, afegim nosaltres) he vist que no té molt de sentit", deia ahir al plenari Jordi Juan.

8 comentaris:

 1. Quin marron li ha deixat Jordi a Chofre! Jordi ha estat cobrant i lluint palmito a la Manco i ara Chofre ha de liquidarla.
  Jordi vol cremar políticament als que li volen fer sombra com Chofre o Llum.

  ResponElimina
 2. Jajajaja , ja esteu arrivant al deliri jajaja

  ResponElimina
 3. Desde luego ..kina cara mes redura k te el señor jj .
  En cuant hia gent k no arriba a final de mes sense poder mitjar..el señor alcalde cobra un parell de sous i encara no vol ampliar les beques del mengador .
  Mes valdria que haguera donat exos dines de la manco durant estos anys als menjadors para poder tindre mes gent..poca vergonya si q te.
  Tramsparencia señores..voldra dir poca vergonya

  ResponElimina
  Respostes
  1. Més deliri ... seguiu seguiu, que vos va ...

   Elimina
 4. Este alcalde va estar 4 anys cobrant 600€/mes de la Mancomunitat de la Valldigna o siga 28.800€ i ara que ja no cobra diu que la Manxo és una Pagapaxoxaes.
  Que vaja a Valencia i no torne.
  #JordDimisió
  #

  ResponElimina
 5. El fet és molt més greu. En un Ple el regidor diu que després d'investigar, l'entitat sols servia per pagapaxoxaes. Això vol dir que tindrà proves del que afirma. I si té proves del que diu, això és un frau. I es denunciable. Em sorprenc que l'oposició no li demanara explicacions i proves. Quina patinada de Chofre. Ha confundit el Ple en una conversa de bar. Lamentable el nivell. Al torn de resposta...que diu? No sap com arreglar ho. Ha de ser l'alcalde qui li salve els mobles amb argumentaris victimistes.
  El cas és que un regidor de Comunicació i Transparència afirma que s'han malversat els diners de la Mancomunitat. I es una denuncia molt greu que podria dur resoonsabilitats penals pels infractors. El argumentari del regidor estava escrit. El pagapaxoxaes també ho duia escrit. No val a dir que va ser una expresió desafortunada.
  La cagada és més gran del que sembla a primera vista. L'oposició li hauria de demanar les proves en que s'ha basat per dir el que va dir, o demanar li una rectificació i desmentit públic en el Ple.

  ResponElimina
 6. No es eu de generalitzar, i pensar ja que algo amagen. Peró es necessari, que amb unes paraules com aqueste, fetes per un regidor en un ple, Organ suprem de la entitat local, es de una importancia crucial. Així pues, es deu obrir una investigación i aclarar aixó de paxoxaes. I si hi ha hagut algún tipus de frau, que eixca la transparencia que tant publiquen.

  ResponElimina
 7. Que tire de la manta i explique lo de les paxoxades.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari