Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 10 de desembre de 2015

Els 'chanchullos' que fa el govern del senyor Juan a Tavernes son chanchullos? o eixos no son chanchullos per què els fa ell?

'Chanchullo': segons l'alcalde de Tavernes i diputat a les Corts Valencianes, els negociats sense publicitat son per fer 'chanchullos'. Doncs ací a Tavernes el seu propi govern, el de Jordi Juan, està fent molt de 'chanchullo'... De fet, sols fa concurs obert, amb publicitat, en els casos en què la llei obliga a fer-lo. En la resta, CAP!

A més a més adjudica a dit i a familiars dels regidors. Cal que fem memòria de l'adjudicació a l'empresa del germà de la regidora de Contractació de treballs de jardineria? SENSE CONCURS PÚBLIC? Sí, sense concurs!! CHANCHULLO seria senyor Juan? el concurs de l'escoleta d'estiu? es va fer amb publicitat? no? CHANCHULLO!! l'obra de la piscina descoberta que va pagar la Diputació de València i que va causar danys als peus dels infants este estiu es va convocar un concurs públic o es decidí en petit comité?! petit comité?! CHANCHULLO!! El concurs de l'escoleta Víctor Calatayud es va fer un concurs amb publicitat? no? CHANCHULLO!! Arribem a la conclusió, lamentablement que el seu govern no para de fer CHANCHULLOS senyor Jordi Juan.

Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari