Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 23 de desembre de 2015

Fem hipòtesis i càlculs...

QUE HAGUERA PASSAT SI DIUMENGE S'HAGUEREN CELEBRAT ELECCIONS LOCALS ???

Hem calculat quin seria el repartiment de regidors a l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna si estes eleccions generals hagueren sigut eleccions locals.A la vista dels resultats tenim que: 

· Compromís hauria perdut la majoria absoluta malgrat haver-se aliat amb Podemos i els regidors que perd van 1 al PP i 2 a Ciutadans. 

· PSOE i EU haurien repetit el nombre de regidors. 

· PP tindria 1 regidor més. 

· Ciutadans entraria a l’Ajuntament amb 2 regidors. 

Aquest és el resultat de les eleccions generals: 
4 comentaris:

 1. Molt intesrant esta informació. Ningú l'havia dit encara.
  Les pròximes eleccions locals estaràn molt interesants si Podemos i Compromís es presenten per separat i si Ciudadanos es presenta.
  El Diumenge ja es va vore a apoderats de Podemos les taules electorals i amb ganes de moure la asamblea de Tavernes

  ResponSuprimeix
 2. Si home sí, seguiu sommiant i fent compters de la lletera i voreu Com vos pasa Com a aquella. De fet vos esta passant ja.

  ResponSuprimeix
 3. Vosaltres la flipeu pero a mans plenes, no se pot ser mes ceng que aquell que no vol vore.

  1 no podeu comparar nacionals en locals

  Perque? sencillet, La gent a nivell nacional te altra mentalitata nivell local les coses se miren a nivell poble a nivell proper a nivel de estar a prop a nivell de fer les coses be i de demostrarles amb fets i fotos i papers.

  Srta Eva voste com a lideresa actualment creu que aço es real el que diu el article, si o creu tambe aixina, li augure un futur incert en la politiva vallera.

  Salut

  ResponSuprimeix
 4. Difícil que Podemos presente una bona llista. Més difícil encara que,hui per hui,ho faça Ciudadanos. Siga com siga,els vots de Ciudadanos,es presenten o no,vagen a favor del PP,cosa que amb Podemos dubte (si no es presenta,poden anar a EU i fins i tot al PSOE). Tampoc la gent vota en la mateixa clau a unes eleccions que a altres,i falten 3 anys i mig. Vore'm.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari