Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 9 de desembre de 2015

Fum, mentira i Podemos


Comencem a pensar que l'alcalde de Tavernes té doble personalitat, o que li abdueixen o alguna cosa semblant ... Igual diu blanc i fa negre, que ara és blanc i després negre, que s'ajunta amb el blanc i després es va amb el negre ...

Ací deixem diversos exemples difícils d'entendre si, però mostra de la filosofia de 'Donde dije digo digo Diego' que està implantant l'alcalde de Tavernes, com a membre de Compromís-Podem que és de facto...

Ja ens ha sorprés atenent llastimosament als veïns que van a tenir una benzinera al costat de casa mentre no ha fet absolutament RES per impedir-ho. (Es tracta del mateix alcalde que acaba de llevar les armes de la policia municipal, que acava de canviar el sentit d'alguns carrers sense comptar amb ningú, el mateix alcalde que pren decisions de manera unilateral en els plens, aquest mateix alcalde és el que ara es fa el suec amb el tema de la benzinera dient que té les mans lligades, on li han donat el carnet d'alcalde senyor??...)

Doncs bé, aquest mateix alcalde de Compromís-Podem a qui tant li agrada donar la culpa a governs passats, o d'altres territoris, àmbits o nacions, per què no !! (ja que estem !! cal escórrer el 'paquet' com siga) és el que fa campanya per Compromís, però no per Podem ... Tant insisteix en el tema que anem a fixar-nos en la papereta de vot a veure si és que al final va sol Compromís. Compromís-Podem ha de posar (Compromís-Podemos, vaja!) Senyor Jordi Juan ens vol fer creure que qui vote a Compromís no va a votar Podem?, això com es menja? deixe les seues picabaralles internes i centre's senyor alcalde !! I siga clar, ja de pas. Vosté ara va amb el de la cua, amb Pablo Iglesias, no jugue a despistar. 

NOTA ALS VOTANTS: si troben una papereta en la qual l'opció siga únicament Compromís, PREMI GROS DE LA LOTERIA DE NADAL !!!

L'última ha estat per partir-se de riure. L'alcalde de Tavernes demana ja fins a la lluna, per demanar. Que no volia que fos Baldoví al debat del 7D?? sisi, no riguen senyors lectors, que el senyor Jordi Juan va molt enserio. Volia que 'Baldo', per als amics (el que es va menjar una paella, el que sempre tenim a Tavernes, el Suecà), de la formació Compromís-Podem, fora també al debat del 7D !!!!!. Amb el candidat de Podemos ???!!!, que és el mateix que el seu, senyor Joan, ... Pablo Iglesias??!!! Homeeeee!!! lo seu ja és abusar. Per demanar demani la lluna, però no creu que es passa demanant que vagen dos de Podemos al debat? que no és suficient el senyor Iglesias per defensar els interessos de la seua formació ?? això és ja abusar !! És un poc egoista, no creu??

11 comentaris:

 1. El sr Juan és de Podemos i per això participa hui en un debat al voltant del futur de la educació a la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació en el que defen la posició de Podemos.

  ResponSuprimeix
 2. Seguiu així, seguiu, que als vostres amiguets els ha anat de categoría tot acò que heu fet també estos passats quatre anys, 10-4-2-1 de bé els ha anat, seguiu.

  ResponSuprimeix
 3. P.D. les enquestes que diuen que en esta provincia estem per damunt ja inclus del PP vos fica d.un nervioset ... eso duele ...

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Pues si ix que Deu ens pille confesats perquè on entreu vosaltres no dixeu ni la brosa viva. Se us ompli la boca de mentides i de populisme, molt de populisme, però de foment ni un gram. Espere que la gent siga sensata perquè estariem abocats al retràs absolut. Tanta incompetència junta no aguantaria Espanya!!

   Suprimeix
 4. Mira si duele que la Sra. Oltra con tal de conseguir sus objetivos hace una calición de perdedores. Por si sola con Compromís no es capaz. La mayoría de votantes de Compromís no lo van a entender. Eso no tiene futuro. Tiempo al tiempo

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Estoy de acuerdo con usted de que no hay futuro, y ojalá sea así, esto és sólo un pacto electoral puntual y a partir del 21 o cada uno por su lado, o la señora Oltra por el suyo y el Bloc a lo nuestro.

   Suprimeix
  2. Sí, puntual, será si les interesa... ustedes han demostrado ir por la conveniencia con unos u otros, y realmente no saben ni quien son, por eso sus bases están enfadadas, lo normal! os juntáis con quien sea para copar el poder y luego, hasta luego Lucas!! se os ve venir...

   Suprimeix
  3. Y por eso segun las encuestas vamos a arrasar, no ? Y por eso que las bases estamos enfadados a partir del 21 habrá movimiento, tengalo por seguro.

   Suprimeix
 5. Em pareix un poc mal que Compromís utilitze a Monica Oltra per aconseguir vots. Si el candidat és Iglesias que el posen soles a ell.

  ResponSuprimeix
 6. Si tant s'amaguen els de Compromís dels seus socis no vullc ni pensar com podrien governar!!! espere que la gent vega la vertadera cara d'estos oportunistes, perdedors que s'uneixen perquè no tenen cap possibilitat en solitari

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Ja vorem el 20 qui no té cap possibilitat en solitari, segons les enquestes alguna gavina que altra caurà.

   Suprimeix

Escriu el teu comentari