Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 4 de desembre de 2015

Ja estem en campanya!

Anit, puntual, començava la campanya electoral a Tavernes. Es celebrava la ja tradicional desfilada de poals, brotxes i cartells per la plaça de l´Ajuntament. Els partits polítics locals, iniciaven amb il·lusió el que són uns quinze dies carregats de feina, per defendre el que creuen que és el millor per al Govern Nacional. I als ciutadans ens toca, veure, escoltar i callar, perquè la nostra veu es manifestarà el dia 20 de desembre. Què es va trobar a faltar anit? No es veien representats a la plaça tots els partits polítics que es presenten al Govern Central. Bo, en lletra xicoteta si... A cas Compromís s´avergoneix de posar qui el representarà a l´Estat? Perquè a Pablo Iglesias no el vegem en cap cartell! Perquè no manifesten clarament on va destinat el vot a compromís? O és que Pablo Iglesias no és el candidat a la Presidència del Govern? Doncs, que s´ho facen mirar, perquè per molt que no vullguen posar-ho als cartells, el vot a Compromís és el vot per a aquest Candidat.
Vam trobar a faltar també la gent del PSPV a la plaça, sols es veia gent de Compromís-Podemos i del Partit Popular. No sabem els motius de la seva absència: falta de motivació, poca gent col·laboradora, feia fred, "Velvet" o el "Àguila Roja"... Res, els seus motius tindran, sort a tots i què guanye el millor per a tots els espanyols!

1 comentari:

  1. Molta gent de la neteja (FCC) estava acompanyant als de Podemos. Al que no vaig vore va ser a l'alcalde però aixòvés normal perquè ell viu a Valencia i ve poc per Tavernea.

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari