Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 18 de desembre de 2015

L'alcalde renega (entredents) del decret que lleva les armes als policies

Xe xe xeeee!! 'Donde dije digo digo Diego'... De nou...Quants duguem?? hem perdut el compte!!! Estos de Podemos, ai! Compromís Podemos no tenen paraula tuuuu!!! O és que venen eleccions i el decret que lleva les armes als policíes és massa 'Podemita' i a Tavernes no hi ha podemitas per convencer i votar?? O és que com l'alcalde no està no pot governar i ha de ser la regidora Llum Sansaloni qui pren les decisions?? Com es menja el que hem vist senyors???!!!


Les pressions de la gent i dels policies al cap i a la fi han sorgit efecte. Jordi Juan no ha pogut enganyar a la gent en el seu facebook una volta més. I comença a retractar-se. Jordi Juan retractant-se del decret que va firmar la seua regidora de Seguretat Ciutadana!!! Sí, senyor!! desacreditant-la, pero entre dents, admitint-ho en la boca menudiua i no en el facebook multitudinari de l'alcalde sinó en el facebook d'un diari, o portal, de la Valldigna. Ai senyor eixos que pressumiu tantes vegades (cansinament) del 9-4-2-1 què penseu del tema??? també ho justifiqueu, veritat!! Clar, tot en esta vida és justificable fins que tenim un alcalde que no governa però ix en fotos o que és camaleònic per captar vots!! 'Hagan juego señores' estem en el pueblo del todo vale porque he ganado unas municipales!!

10 comentaris:

 1. No, ho justifica La Fonteta plena. El vostre nerviosisme i manipulacions vull dir, acompanyats de constants mentires.

  ResponSuprimeix
 2. Manipulacions diu!!no ha cantat prou lo de lalcalde al facebook,les graaans mentires que ha dit, i el text REAL DEL DECRET, pel que vec. Sou mentiders nats i tot el que vaja contra la vostra mentira es manipulacio. Si es que mes vene fum no hi ha. La gent ja us esta calant estafadors mes que estafadors!com podeu dir que sha manipulat? La veritat ix a la llum i com va contra la vostra mentida es manipulacio!Com la gasolinera que no pot fer res l'alcalde veritat? Clar que pot fer com fara ara en les armes despres de les pressions de la gent. Quan no te altra. Així es conseguixen les coses amb ell, amb pressions

  ResponSuprimeix
 3. Els radicals de podemos compromis sou ridiculs molt ridiculs... Baixeu del burro ja home. Quantsvan subornar peranar?i elconcert?bon incentiu eh? ;)

  ResponSuprimeix
 4. El MENTIROSO tiene dos males:
  que ni cree ni es creído.

  ResponSuprimeix
 5. Estafadors, mentiders, radicals ... ahir resposta radical en La Fonteta i demà en les urnes : És clar que del nervi heu passat a la cagatxola pel que vegereu ahir en el pavelló i per contra lo de l'agora. Doncs aneu comprant sulfatadimin que vos va a fer falta, i algún antiàcit de pas.

  ResponSuprimeix
 6. Donde esta la transparencia que tanto publica,yo veo oscultismo cuando le conviene
  menos mal que no estaba ni por un sillon ni un jornal;a mi que me lo demuestre y sea claro con el pueblo, que esta en valencia gracias a tontos como yo que le votamos
  Una y no mas,son todos iguales

  ResponSuprimeix
 7. Molts moraets en la Fonteta però pocs taronges.

  ResponSuprimeix
 8. Una y no más : En un rato lo sabremos

  ResponSuprimeix
 9. Si si, molt de compromis, pero el que parla amb la prensa, i altres es Pablo Iglésias. Ni Oltra, Ni baldovi, ni ningú del antic Bloc.

  Adeu Bloc, benvinguts podemos. Tots a ballar al son de Oltra I Pablo.

  Si aixó es guanyar?. adeu identitat del Bloc.

  Jo com a simpatizant del Bloc, es dic adeu, per no respectar les bases.

  ResponSuprimeix
 10. Tranquil simpatitzant que el dius del Bloc, tens raó en part però ara és hora del congrés del Bloc on traurem compters amb eixos que dius

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari