Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 12 de desembre de 2015

Més deixadesa, el Govern de Compromís-Podemos de Tavernes no deixa de sorprendre'ns

Senyors de Compromís fins on arriba la deixadesa de la seua gestió? ja comencem a acostumar-nos a no tenir passos de zebra (quan els pinten farem una festa), al fet que la fauna de ratolins, escarabats o cucs es passegen per alguns dels nostres carrers, entenem que cal cuidar-los, fins i tot, que no arreglen les voreres, que de pena el poble perquè no ho han millorat res i el manteniment és nefast ... No ho entenem però ja comencem a acostumar-nos, ni unes eleccions els han motivat a deixar la ciutat més bonica, no tenen ambició pel poble ... 


Però això és el que la gent ha votat a Tavernes. Assumit. No obstant això, encara ho segueixen fent pitjor, ens segueix sorprenent fins on arriba la deixadesa de Compromís-Podemos, la seua falta d'ambició i la seua mala gestió del municipi quan veiem coses com aquesta. Una factura de 100 euros per una multa per no presentar l'inspecció tècnica d'un vehicle agrari. No hi ha diners com repeteixen però el poc que hi ha el bé que ho estan malgastant senyors de Compromís-Podem! Potser si estalviarem en aquestes petiteses, en tantes petiteses que estan sortint, si no gastàssem en propaganda com una cosa primordial, potser sí quedaria diners per poder destinar recursos a un pla d'ocupació municipal, no caldria reduir les aportacions a associacions solidàries...

14 comentaris:

 1. Un cotxe de l'ajuntament multat per no tindre la ITV pasada?
  Este alcalde té el poble abandonat. Això pasa per ser alcalde de Tavernes i viure a Valencia.
  Quina vergonya!!

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. No donen pa més!qué voleu!!ja tenen prou montant una parafernalia de que fan algo fent se fotos!!fins ahí poden arribar. PERO FER???AIXO ES COMPLICAT. SI NO FAN NO SEQUIVOQUEN :)

   Suprimeix
 2. El govern anterior sabia com fer-ho millor...parkings necessaris, decoració del Passeig minimalista, piscina climatitzada-zombi i parc amb animalets deprimits (on vas a comparar un animalet engabiat i depre amb cucs!). Això era governar amb trellat i deixar la ciutat més bonica (sobretot el Passeig), no el que fa esta gentola, xe!

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Governar es prendre decisions vosaltres no preneu cap i així ho deixeu. I feu fotos de reunions com que treballeu pero de foment ni un gram.Mes abandonats no podem estar. Perdona pero el parquing ara es insustituible,la piscina lesteu parant vosaltres que com ho va fer el PP i no preneu decisions preferiu enterrarla...vaja que us cubriu de gloria. Sense fer res us ha anat molt be doncs seguiu aixina

   Suprimeix
 3. Si home si, una ciutat 10 vegades deixda front a 4 salvadors, 2 candidats a salvador, i 1 vell salvador un poc caducadet. Seguiu, seguiu que vos va anar tan bé !

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Doncs sí. Lamentablement sabeu vendre fum molt molt be I nosaltres no gens!i el poble brut I deixat

   Suprimeix
  2. Falta algu en qui fer-vos la foto??mira que us agrada!

   Suprimeix
  3. Pobres vallers, que abobats estan que els venen fum i se.l traguen tot. Seguiu, seguiu així que vos va ...

   Suprimeix
  4. Se us veu molt dialogants i humildes. ..hem recordeu molt una persona del bloc. Ho porteu a l'ADN el de i tu más. Humiltat zero. Ni en l'època del PP que van estar varíes legislatures he vist mai tanta prepotencia. Tragueuli suc al govern i presumiu més si cap. Que poca clase teniu!

   Suprimeix
  5. Eixa persona dialogant i humil del Bloc no serà papaíto?

   Suprimeix
 4. El sumum del desastre. El cotxe de la policia multat amb 100€ per la Guardia Civil per circular sense tindre la ITV pasada.
  Que vergonya de govern tenim a Tavernes!!

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. És veritat, tan vergonyos que li va votar quasi la mitat del poble i que serà si no el més, segurament, el segon més votat al poble, ja voreu.

   Suprimeix
  2. Ah!ja!carta blanca per fer el que us rota! I vosaltres sou els que escolteu les critiques!ja!

   Suprimeix
 5. Ja vorem la deixadessa el diumenge en les urnes i el castic a qui mentix.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari