Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 22 de desembre de 2015

NP: El PP doblega a Compromís i aconsegueix que rectifique el decret que deixava desprotegida Tavernes.El Partit Popular de Tavernes ha impedit que Compromís de Tavernes deixara la ciutat totalment desprotegida amb un decret que llevava les armes dels policíes locals. Ens alegrem que la pressió que ha exercit el PP a Tavernes haja tingut efecte i que la gent de Tavernes s’haja mobilitzat i respost amb tanta contundència com per aconseguir que Compromís es tire arrere i elimine totalment el punt del decret que feia referencia a les armes. 

Gràcies a què el Partit Popular va fer pública fa unes setmanes la decisió del Govern de Compromís de llevar totes les armes al cos de la Policia Local mostrant la seua disconformitat amb la mesura, la gent ha pogut conéixer la mesura i provocar el canvi en la regulació. A la gent no li han valgut paraules, ni desmentits de lalcalde. Amb el text en la mà s’han assabentat del que ocorria i han fet força perquè l’alcalde, Jordi Juan, es retractara, i finalment executara una rectificació. 

La mesura també ha tingut com efecte que es deixe fora de joc, minyonejada i relegada, a la regidora de Seguretat Ciutadana, Llum Sansaloni, llevant-li tota competència que tenia quant a armes i altres condicions de treball del cos de Policia Municipal.

Esperem i desitgem que l'actual alcalde de Tavernes tinga TAMBÉ la mateixa fermesa per retirar-li les atribucions de la regidoria de Contractació per haver adjudicat serveis i obres a familiars directes. I com ja hem reivindicat en distintes ocasions, que després de 5 anys i quan ho considere oportú l'alcalde, el grup Popular exigeix una volta més que pinte ja els passos de vianants


pptavernes@gmail.com6 comentaris:

 1. L'alcalde s'ha vist obligat a modificar el decret per la denuncia del PP que va fer publiques les intencions del cap de la Policia i de Llum la regidora de Policia.

  L'alcalde ha desautoritzat a la regidora i al cap de la policia i ha obert una crisi en el govern de Compromís.

  Dimitirà la regidora? Dimitirà el cap de la policia? Els obligarà l'alcalde a deixar el carrec o dimitirà l'alcalde per no poder/saber estar al front de l'ajuntament?

  ResponSuprimeix
 2. Si home si, seguiu sommiant mentres altres anem fent

  ResponSuprimeix
 3. Clar que sí! cada u que faça el que tinga que fer. Però vosaltres podrieu fer alguna cosa ja que esteu al govern....que més poc no podeu fer. quatre anys perduts i el poble arrere...

  ResponSuprimeix
 4. Quatre anys perduts i el poble arrere ... 10-4-2-1 : vosaltres si heu anat arrere.

  ResponSuprimeix
 5. Mes val q fere-hu algo ..q esteu gastanvos els diners del poble amb tonteries i els pasos dels vianants per pintar i la platja inundanse i vosatros posant la contribusio ben alta sense areglar res.aont van a parar exos diners?
  Com diu el señor chofre.....pa les paxoxaes

  ResponSuprimeix
 6. Alaaaa, ara ressulta que el govern local es gasta els diners municipals en paxoxades !!!! Ja ja ja , em pareix que el sopar de nadal a algú li ha puxat al cap. I és que el cava ... jajaja

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari