Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 24 de desembre de 2015

NP Grup Popular de Tavernes: El PP de Tavernes denucia la falta de responsabilitat de l’alcalde Jordi Juan en la Mancomunitat


Durant quatre anys l’alcalde de Compromís, Jordi Juan, ha estat cobrant de la Mancomunitat 28.800 euros i, segons digué al ple del mes de desembre, considerava que no servia per res, més que per “pagar paxoxaes”, com va afegir el seu tinent d’alcalde, Quique Chofre. Però ara, quan ja no cobra d’ella l’alcalde, es quan promou la seua desaparició valent-se de la seua majoria absoluta. “No cal tindre tant d’apegue a les estructures que depenen del passat. Aguantar-les perquè sí, doncs no”, assegurava Jordi Juan.

Una vegada més l’alcalde Jordi Juan demostra irresponsabilitat política i oportunisme i eludir tasques que l'afecten directament. On estan els actes conseqüents? “Estes coses es pensen abans de cobrar-les, quan s’està dins i cobrant d’este organisme, es treballa”, assegurava al ple la regidora del PP, Maria Ciscar.

Els populars entenem i demanem que s’ha de treballar per esta institució. És més que una mancomunitat de serveis ja que representa les arrels de la nostra cultura i historia com a pobles diferenciats tant de les Riberes com de La Safor. “S’ha de promoure que siga efectiva, que no tinga despeses abusives, i que preste els serveis que necessita La Valldigna amb els beneficis, quantificables, para els seus municipis. Però si no es treballa per ella, conseqüentment, no devia haver cobrat de la mateixa”, segons la portaveu del Grup Popular de Tavernes, Eva Palomares.

                     pptavernes@gmail.com

1 comentari:

  1. Que caradura, políticament parlant, té l'alcalde Jordi Juan. La Manco era bona quan s'omplia les butxaques i ara que ja no cobra diu que és una paga paxoxades.

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari