Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 10 de desembre de 2015

Per què Tavernes és diferent?

Hem vist a la premsa que la Generalitat demana que la Policia Local utilitze jupetí antibales per l'amenaça gihadista, així mateix insta a tots els ajuntaments a destinar pressupost perquè la protecció siga «una peça més en la dotació personal de les plantilles», així «contribuir a una major seguretat dels nostres policies».

I ací a Tavernes què passa? El senyor Alcalde, diputat a les Corts, ací no ho vol aplicar? No sols fa cas omís a aquesta indicació de la Generalitat, sinó que ha aprovat retirar les armes als nostres policies locals d´acord amb l´arbitri del cap de la policia local. Tu si que em caus bé, tu no, que no eres afí de Compromís... Vas ací, no et fa falta, vas allà tampoc. Un poc de serietat per favor! Què el que no passa en deu anys passa en un segon, i estem parlant de la seguretat dels nostres policies i dels nostres ciutadans! Ja està bé de jugar a l´autoritarisme, i tingam un poc de seny. Hi han coses més importants que restar seguretat al poble de Tavernes i menys, en la situació actual de risc que estem vivint. 

7 comentaris:

 1. Mireu, si la Generalitat diu una cosa, i l'ajuntament fa altra cosa. Ja sencarregara la Generalitat de ferlos corregir si es ilegal. I si estas insinuant qe pel fet de tindre al poble refugiats sirians pot hi haure un atemptat es de ser racista. No tots els sirians son terroristes perqe tinguen al seu pais als yihadistes i per eixa logica, tots els espanyols no son terroristes per tindre a ETA. Deixe que els governs i altres institucions fagen la seua feina. Sou molt mala oposicio.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Sí i mentre, si es cola algún terrorista entre els sirians, com ha pasat, aci policies sense cap arma...que vagen delinquint mentre la Generalitat medita...aixó te mooolt de sentit. Molt be bon raonament inteligent a tope. Per la teua lógica tots els de Tavernes intérpretes que pensem que tots els de Tavernes som de Compromís? ? Qui ha dit que tots els sirians son terroristes???t'ha arrivat la noticia de que estem en alerta 4 ??perill de terrorisme??saps que fa poc van actuar?saps que van trovar a Gandia i Xeresa terroristes...??en fi

   Suprimeix
  2. Xiqueta entra en política en Compromís que esteu molt enterats del tema. La mateixa nula sensibilitat teniu. Tal volta l'idealisme et cegá per la joventut

   Suprimeix
 2. Que poc poder de autocritica, teniu els de podemos, ( antic Compromis). No es cuestiona res de Sirians i si es parla de protección. Protecció que el teus volen llevar a la ciudtania vallera en general, i en particular als Agents Policials. Que pasa ?, que aquests últims no tenen dret a la autoprotecció?. Que, que no podrán defensar als seus veíns, per la tontería caprichosa de Podemos?.

  Pe a que ho sapigues, hi ha un Decret, Si Decret, no enganyeu al poble, que diu molt claret lo que así es parla al voltant de les armes. I es va aprobar en Ple, per tant, si ara ante la por mediatica, donde dije Diego, digo lo que quiero, estaría incomplinse este text legal. Per tant, si no vol cumplir lo que Podemos, va imposar al Plenari, deura cambiar aquest decret. Ah!, no te ho creus,? dis-li al Sr. Alcalde que t´ensenye el mateix. No te desperdici.

  A més a més, tots el policies del estat español, inclós el territori Valencia, son objetius del Daesh. I més de una vegada han proferit aquestes amenaçes. Creus que el nivel 4, de alerta es una bojeria?

  Vos pareix tan simple, restar protección a aquestos homens i dones , per cert pares i mares, com posiblement sigues tu, per un ideal politic?.

  Creus posible portar-les ara si ara no?. Els terroristes aprofiten qualsevol debilitat per a fer-la i es incoherent, portar-les en determinats moments. Que li ho expliquen a les families dels gendarmes assasinats, en Paris, quan acudien en auxili,dels de Charles d´Ebo. Foren ajusticiats, i un dells en terra.

  Tal volta no cregues que puga hi haure un atemtat com el de Paris, açi a Tavernes.

  En Aixó estic d´acord amb els de podemos ( antic Compromis), pues no som un punt estrategic. Peró formes de atentar i han moltes, i una de les que ha llançat Daesh, a través dels seus llops solitaris, es el degollament public de persones per tot arreu del territorio europeu. En concret aquesta amenaça ha segut dirigida a Policies.

  El recordé, que ser Policia Local, no es menys que ser altra Clase de policía.

  Pr la forma en la que parles, t´aconseye, que quan tingues un problema, ja siga un acident de trafic, una caiguda a terra de familiar, un incendi, una quedada a un elevador, o tal volta una simple pregunta, no acudirás a la policía local, ja que vec als de podemos ( antic compromis), molt clars en que la Policia no fa falta.  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Des del moment en que mentixes amb lo del nom de Compromís tota la teua argumentació és invalida, seguiu així que fins ara vos ha anat de p.m.

   Suprimeix
  2. Qui eixira de president si votes a Compromís Podemos? Pablo Iglesias!ara el vostre líder ;) no enganyen ni lieu a la gent. Ara mateix sou Podemos. Aclariu se en qui aneu i no maregeu als votants

   Suprimeix
 3. Anem a vore, jo no soc ni de Compromís,ni de podemos,ni del PP.Aixina que això no meu podeu tirar en cara. Llevarli un arma a un Policia es com llevar-li el llegò al llaurador, sense la seua ferramenta de treball uno no pot fer la seua feina com cal. Ara ja que cadascú pense el que vullga. Jo només vos dic una cosa, l'amistat del cap de la policia local i l'alcalde no només està pejudicant al personal de la policia sinó a la seguretat del poble en general, i amb això no deuriem de jugar.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari