Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 18 de desembre de 2015

Què pasarà amb els músics de la SIUM ara que Tavernes surt de la Mancomunitat per imposició de Compromís Podem??

Unilateralment i totalitàriament, sense tenir en compte als partits de l'oposició ni als veïns de Tavernes el Govern de Compromís-Podem de Tavernes ha decidit que la ciutat isca de la Mancomunitat que va estar pagant una pasta gansa a l'alcalde de Compromís-Podem a la passada legislatura. Què passa?, que com ja no cobra de la Mancomunitat ja no serveix?, que com cobra de diputat ja no li interessa la institució?

En menys de dos mesos Jordi Juan i el Govern de Compromís-Podem de Tavernes s'ha carregat la institució de la Valldigna. Amb aquesta decisió la desmembra. La converteix en història. La passada legislatura que Jordi Juan cobrava un Potosí d'ella va ser l'última de la història d'aquesta institució que es va crear per vetllar, promocionar la zona de la Valldigna i recuperar la seua història, territori, tradicions alhora que promocionar com a zona turística.

En un xip xap se la carrega a la institució i a tot el que promovía (historia, tradicions, recuperació del territori, cultura...). Primer va retallar (el que s'oposa a les retallades dels altres) de 223.000 a 23.000 la dotació pressupostària a aquesta institució en el pressupost de 2016. Davant la preocupació dels músics per aquesta retallada i com els podria afectar, el dia de Santa Cecília prometia als músics (serà per prometre, eh Jordi?!) que encara que l'aportació no fos tan copiosa hi hauria prou pressupost per donar cabuda a les seues activitats. SIIIIIIII??, com? Eres mac Jordi??? I ara?? arq que Tavernes no està, qué?? se siente???? No torne a enganyar, senyor alcalde de Compromís-Podemos, ja està bé de prendre el pèl.

1 comentari:

Escriu el teu comentari