Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 29 de desembre de 2015

Un decret per col.locar ben col.locats als seus


El valler Luis Pastor no serà ni el primer ni l'últim assessor possat a dit per Compromís sense titulació superior. Per això estan els calçadors. Compromís està que se n'ix. De nou: 'On vaig dir blanc Diego'. Està deixant l'Administració a la mesura dels seus endollats perquè es legitimen en càrrecs que ens costen als valencians més de 38.000 euros anuals per cada un d'ells. Ara la vicepresidenta Mónica Oltra ens deixa bocabadats amb un decret per a la designació d'assessors que elimina el requisit de ser titulat superior per poder cobrar com a alt funcionari. D'aquesta manera, permet contractar assessors sense cap titulació la qual cosa va contra una sentència del TSJ de 2014.

Aquesta mesura, ja ens acolloneix !! Mare meua el calat d'assessors que comptarà l'Administració valenciana. Tot no són els estudis, per descomptat!! Però en càrrecs de responsabilitat, se suposa que a aquestes persones se'ls exigeix ​​un mínim de formació ... Mare meua !!

Simpatitzant de Bildu valler a la Diputació com assessor i sense cap titulació superior.

Això ens espanta. Pensàvem que el que estaven fent a la Diputació contractant com a assessor al valler Luis Pastor, sense titulació Superior, era una excepció. Però no, senyors. Ara serà una norma.
Una mostra més del 'Donde dije digo, digo Diego'. Senyora Oltra, que no ha guardat cap samarreta que li recorde que exigía que els assessors tingueren titulació superior?? on queden les seves exigències quan era a l'oposició ? Vosté sí pot botar-se el marc marc jurídic a la torera???


Cap comentari:

Publica un comentari

Escriu el teu comentari