Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 14 de gener de 2016

Cinc anys no són prou perquè Compromís faça algo a l'IES Jaume II

Sembla que anem a passar cinc anys més esperant l'IES Jaume II. Ademés de mentider, (recordem les mentides sobre el decret que llevava les armes a la Policia i que Jordi Juan negava al seu Facebook), a l'alcalde de Tavernes li agrada escórrer el bony més del que pensem. Ara és presenta totalment irresponsable en un assumpte que sols li comet a ell i al seu partit. Energies en gasta el que no està escrit per vendre fum i excuses.

Informem al senyor Juan que no està a l'oposició, que està governant. Ha de prendre decisions i ha de forçar que es facen coses necessàries pel seu poble ( sí, eixe que visita de tant en tant).

Anem a parlar de fets a este article, perquè d'opinions ja n'hem llegit prou, i prou manipulades, per cert. Este any no hi ha cap euro pressupostat pel centre de Tavernes que tant ho necessita. Este any és quan el Senyor Jordi Juan ha anat a preguntar pel Jaume II, quan l'oposició li ha dit que aprofite per demanar per un institut que queda per arreglar, perquè recordem comptem amb un institut nou de l'època del PP.


I ara seguim llegint les mateixes excuses de mal pagador a la premsa (per cert, ens preguntem què hi ha de notícia i de nou en repetir tres vegades, en diferents dades, les mateixes declaracions de l'alcalde). I sembla que el nostre alcalde està ben còmode amb les excuses. Es sent aplaudit, fins i tot, per no fer res!!! Publica una vegada i una altra l'excusa de la Generalitat (clar no era del seu color polític, qui pot tindre la culpa sinó?). Però s'oblida de reconéixer una veritat. No ha fet res de res per l'IES Jaume II el Just en cinc anys. I d'ahí el resultat que encara tenim ara. En fets ara reconeix que no ha fet res. Critica altres governs. Clar!, vosté mai té la culpa, veritat? Està per resoldre les necessitats de Tavernes o per plorar i criticar tot el que no siga del seu color polític? Com hem llegit a un comentari vosté demana diners pel que li convé. Sinó no ens expliquem com demana diners per una ràdio que no té cap projecte fet darrere però no per un institut que ja hauria d'estar arreglat després de cinc anys del seu govern. Quina vara de mesurar gasta? O què passa que no vol demanar pel seu poble per estar millor posicionat de cara a les primàries del Bloc? Ai ai aiii, que s'agafa abans a un interesat que a un coixo!!

1 comentari:

  1. Teniu tota la raó. Jordi Juan no ha anat a la Generalitat a reivindicar res fins que el PP li ha preguntar. L'objectiu de Jordi Juan estä en les primaries del BLOC i per això no vol molestar a ningú que despres puga llevarli vots dins del BLOC.

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari