Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 19 de gener de 2016

El regidor Enrique Chofre, gestiona l'adjudicació a Wifilinks, una empresa que coneix a fonsAhir a la nit vam poder seguir la primera emissió en streaming del ple de l'Ajuntament.

L'emissió va tindre molt poca audiència. Unes 10 persones van seguir la seua emissió en directe. No ens estranya que el ple tinguera tan poca audiència, ja que el govern de Jordi Juan s'ha esforçat molt poc en informar que els plens es poden veure en directe per YouTube.


L'emissió va tindre problemes. El redolinet no parava d’aparèixer en la pantalla i l'emissió es va quedar penjada moltes vegades. No es sentia bé tot i que s'han canviat els micròfons. Un dels pocs usuaris que estaven veient l'emissió en directe va ser el regidor Chofre que no va deixar de mirar i tocar el seu portàtil durant el ple. Per què serà? Esperem que estos problemes estiguen resolts en el pròxim ple.

La "sorpresa" va vindre quan el Regidor Enrique Chofre va dir que la instal·lació del sistema d’emissió havia costat 11.400 euros (més IVA) i que l'havia realitzat l'empresa local Wifilinks. És sabut que el regidor Enrique Chofre ha format part de esta empresa que finalment ha estat la adjudicataria d'este contracte. El regidor de Compromís també va dir que l'empresa Wifilinks "encaixa perfectament en el que és el sistema" i que ell personalment es va encarregar de gestionar l'adjudicació a esta empresa. Ens pareix perfecte, segur que als ciutadans també. Bon criteri: qui millor que vosté que coneix ben bé WIFILINKS!!! Què opina la gent d'este contracte? Està bé veritat?? Porta giratòria de l'empresa privada a l'Administració. 

Ací teniu les paraules del regidor Enrique Chofre.

https://youtu.be/SEPK7jdTSKY?t=2983

20 comentaris:

 1. Estava clar que Chofre anava a adjudicar a seua empresa. Ha utilitzat la "puerta giratoria" per entrar a la adiministració i adjudicar contractes a la seua empresa.
  Que opinarà Monica Oltra?

  ResponSuprimeix
 2. ¿És legal ? Si lo es nada que decir, si no lo es, al juzgado. Y nada más.

  ResponSuprimeix
 3. Com diu Jordi Juan és les Corts "Això és un xanxullo" i tot lo altre son tonteries. Estos han entrat pa traure la pasta.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Un pagapaxoxaes que fa xanxullos. Molt bé senyor Jordi Juan!!mentre en Tavernes no es pinten els passos de vianants, no es neteja i les voreres estan plenes de baxes

   Suprimeix
 4. Puede que sea legal pero lo que si que es seguro es INMORAL

  ResponSuprimeix
 5. LEGAL ? POT SER, ÉTIC SEGUR QUE NO.

  ResponSuprimeix
 6. Si home si, acò és Denver, es nota en les urnes : Si teniu algo ilegal ja sabeu, menys parauletes i més denuncies judicials.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Les urnes no tenen res que vore en que hi haja un corrupte a un partit. No defengam lo indefendible. Moralment no deuria d'haver-se adjudicat a la seua empresa un contracte a dit. No se si es delicte o no, però no em pareix be.

   Compromís deuría filtrar a la gent que incorpora al partit, i si passen coses d'aquestes, explicació i al carrer.

   Suprimeix
 7. Aixo dona tota la rao al sentir popular que diu que tots son igual. Sols van a la política per interés, per colocarse ells i els amiguets. Ningu per ganes de servir al seu poble??

  ResponSuprimeix
 8. Me hace mucha gracia. Entran en el gobierno diciendo que no van hacer las mismas cosas que los otros partidos,y son mucho peor que los demás. Porque los otros por lo menos se les ve venir.
  Siempre es la misma canción "PROMETO PROMETO HASTA QUE LA METO". Están deseando entrar para hacer todo este tipo de cosas.

  ResponSuprimeix
 9. Ah, i la empresa de seguretat del festiver, també la coneix. Es el propietari.

  Ja veus, tant de criticar i fan pijor. Aquesta es la nova política, la de no castes. Si si, caste no, peró les d´ells, venbingudes siguen.

  Vixca la transparencia. Oltra, vine cap açí i posa´ls firmes.

  A que no vens?.

  Poca Vergonya pareix que hi haga.

  ResponSuprimeix
 10. Lo legal no deuria mai, amparar lo inmoral i lo etic. Una empresa de un politic no deuria mai poder formar part de obres durant el mandat. ol a podrit, vullgau o no .

  Sou pijor que els Podemites.

  ResponSuprimeix
 11. Això ja és el wifigate. Segur que encara ens enterem de moltes més coses.

  ResponSuprimeix
 12. Vuelvo a prevuntar ¿cuando vais al juzgado ? Y las urnas machacando

  ResponSuprimeix
 13. Si todo lo que está publicado es verdad, presuntamente ha cometido un delito de cohecho pasivo.
  Es función de los concejales de la oposición el control al gobierno municipal, deberán investigar a ver lo que ha pasado.

  Penoso la verdad

  ResponSuprimeix
 14. ¿ Qué, i quan aneu al jusgat ? Rés, tot palabrerio i de forment ni un granet

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. I damunt amb xuleria!!. Eixe es el compromís que volía vore. Ja se vos veu el "Plumero".

   Suprimeix
 15. Per la Falla la Dula el Sr. Chofre va vindre un dia a ajudar. I quan va saber que açí tot es fa de bona voluntat i sense cobrar..... "Una y no más; Santo tomás"

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari