Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 7 de gener de 2016

Imatges que valen més de mil paraules...
Comencem bé l'any. Hem llegit en les xarxes socials que València està més bruta que mai. Tal volta siga marca de la casa Compromís, perquè ací a Tavernes ja estem quasi acostumats a viure amb brutea i deixadesa.


Tal volta no és prou la brutea que ja soportem a diari els veïns de Tavernes per una mala gestió dels serveis de neteja per part del Govern de Compromís. Ara a principis d'any tenim nous afegits de regalet.

Veïns de Tavernes ens han enviat estes fotografies queixant-se de la brutea i desordre. En les primeres es tracta del segon dia després de cap d'any, després de que acabara el Festivern. Dos dies la zona bruta i amb aire que menejava tota la porqueria. DOS DIES SENYORS!!
I esta fotografia, és del matí del dia 6 de gener, el matí després de la Cavalcada de Reis a Tavernes. Veguen i jutgen!!

27 comentaris:

 1. Primer, això és mentira, sols hi ha que vore les fotos que hi han i a grapats en les xarxes i en altre blog sobre com va quedar tot de net a les poques hores.
  I segon, ara ressultarà que Compromís té la culpa de que fera vendaval, amb les seues consequències.
  I per a acabar, dir que com més s'empenyeu en identificar-nos amb Podemos, més favor ens feu vistos els magnífics ressultats en les urnes, seguiu així, seguiu , favor ens feu encara cregau el contrari.
  Però bé, els vallers no som babaus i les urnes eleccions darrere eleccions vos van ficant al vostre lloc.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Si. A tavernes ja us estan posant al vostre lloc. 1.700 vots menys que perguereu...ja es nota ja. En sols 6 mesos -1.700.

   Suprimeix
 2. Efectívamente una imagen vale más que mil palabras, y como tenemos las publicadas en otros sitios sobre la limpieza de esos días, pues estais haciendo el ridículo. Además, se ve claramente que la primera es del día 1 pués el día 2 ya no había tiendas de campaña en ese solar.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Si. Y se ve que ya no habia tiendas pero la porqueria seguia alli revoloteando. Dos dias estuvimos los vecinos agusntando la guarrada que no limpiaba nuestro ayuntamiento que nos cobra los impuestos pero no respeta a sus vecinos

   Suprimeix
 3. Esteu poc flipats! El poble esta net, es normal q si fa aire caiguen les valles i tal...i no van tardar dos dies en netejar lo del festivern, ho van fer el dia 2, o es que els q netejen no tenen dret a tindre festiu el dia 1????

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. I a falles el dia 19 es festiu i el 20 està tot net. Que tindra que veure?!!i les valles no deurien d'estar a la plaça després de la cavalgata deurien d'estar guardades

   Suprimeix
 4. La primera imatge sí és del dia 1, les següents són del dia 2. I segueix bruta la zona EL DIA DOS. DOS DIES BRUTA. No cal que ens estengam més en este assumpte. Qui viu a la zona sap que el que diguem és cert.

  ResponSuprimeix
 5. I la imatge de la plaça el dia deprés de la cavalcada també és certa. No entenem perquè justifiqueu que el poble estiga deixat. Tal volta us agrade viure en la brutea. Aixó cadscú sabrà a què es deu...

  ResponSuprimeix
 6. Sí, tan abandonat que es va notar en les eleccions

  ResponSuprimeix
 7. Eso es,compromis tiene la culpa por no poner una carpa de punta a punta del pueblo,pero cuanta mariconada por dios!!

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Compromís deixa la marca del coxino. El poble brut i deixat. Si no sabes torear pa que te metes!! Un gran event necesita un dispositiu de neteja important per molestar als veïns el mínim possible i aci brilla per la seua absencia

   Suprimeix
 8. No estem segos. Encara que els de Compromís-Podemos ho vullguen negar el poble està molt brut i estic parlant del poble en general no de la zona del Festivern que tots sabem com va quedar.

  ResponSuprimeix
 9. Tavernes estará sucisísimo...pero la gente es una guarra(con perdón)..si ,la gente no sabe mantener limpio su pueblo les da igual tirar papeles que la basura fuera de hora...dejan que los perros hagan sus cosas en medio la calle...y de eso no tiene culpa ningún Gobierno.
  Es falta de educación, de civismo, de consideracion.
  Y referente a las fotos y la limpieza del Festivern....el día 1 aún había gente acampada...el dos una cuadrilla enorme de gente limpiaba el polígono ...a pesar del vendaval.
  Creo que si en vez de tanto enfrentarnos nos unieramos todos e hiciéramos cosas por nuestro pueblo mejor nos iría.....

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Unirse nos unimos. Pero esto es cuestión de gestión pública. Si quien gobierna no sabe dejar limpia una ciudad despues de un gran evento deberia acudir a clases para aprender a cómo dejarla limpia en un solo dia. O repartir escobas a los asistentes

   Suprimeix
 10. El 19 de maig també és festiu i no es deixen dos dies les cendres de les falles, ni les carpes. A l'endemà tot torna a la normalitat. En el festivern s' hauria de fer el mateix, una bateria de personal i el dia 1 tot ben net.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. No sé si pensen el mateix els veïns de carrers propr de falles que tenen els baixos pixats.

   Suprimeix
  2. El mateix!el responsable de que el poble estiga brut és de la falta de civisme d'alguns i de que a este poble des de que està Compromis la merda pastura perque la gestió de la neteja brilla per la seua absencia

   Suprimeix
 11. És una vergonya com està el poble de brut. Al igual que alguns carrers del poble que estan plens de pipi i caca de gossos. Hi ha carrers que no es pots passar de l' olor que fan i això que estem en hivern, no vull ni pensar-ho, si fora estiu.

  ResponSuprimeix
 12. Els veins dels voltants del festiverm aguatarem tota clase de guarreries , com pixarrades i cagerades per tot arreu. La falta de policlinns va ser evident. Peró el pijor, que FCC, no va valdejar els carrers el dia que netegaren el festivern. I Aixó es aixina, perque soc veï i ho vaig contrastar

  ResponSuprimeix
 13. I de qui es la culpa del pipi i la caca ?

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Pipi i caca ausaes que hi havia!!però la brutea i que no es netege és culpa de Comprmís! A valencia mai ha estat tant bruta la ciutat

   Suprimeix
 14. Ací la neteja és l'últim. I a la mar ni te digo. Jo he deixat d'anar perque més bruta i abandonà no pot estar

  ResponSuprimeix
 15. Fora politiques. El poble esta mes brut que mai.

  ResponSuprimeix
 16. I lo de la caca dels gossos clama al cel. Vergonyós

  ResponSuprimeix
 17. Si home sí, ja ho dieu fa quatre anys i mig i mira els resultats de les urnes, seguiu així que vos va ...

  ResponSuprimeix
 18. La.platja està abandona i paguem la contribució tot el any,no tres mesos.estic fart de ser un ciutadà de segona.paguem lo mateix k la resta.

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari