Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 7 de gener de 2016

Josep Llàcer tilda de "rancis i reaccionaris" als crítics amb les Reines de Ribó


La polèmica s'ha servit amb les reines de Ribó a València. Ha donat lloc a moltes memes, molts comentaris en xarxes socials, i no precisament en positiu.  Sobre tot perquè ha sigut una mesura que no ha demanat la gent i que l'han imposada amb un intent de derrocar tradicions molt arrelades a Espanya. Però, què pensa el secretari de Compromís de Tavernes, el senyor Josep Llàcer ?? Doncs ni més ni menys que els que s'han oposat a les reines de Ribó són un sector ranci i reaccionari. Ahí el teniu. O penses com ells o eres un reaccionari i ranci, molt bé senyor Llácer! Vostés són els dialogants, consuetudinaris, sí senyor!! Imposen les seues històries caprixosament i esperen que la gent ho reba bé. Podemos i Compromís cada vegada són més germans bessons amb este tipo d'esperpents...

18 comentaris:

 1. Llacer si que és ranci. Li agrada la cavalcada republicana del company Ribò però ací no la fa. Que siga valent i que faça ací com fan a Valencia i a Madrid que per això l'han votat.

  ResponSuprimeix
 2. Seguiu així, seguiu, que vos va ...

  ResponSuprimeix
 3. El company Ribó no va fer cap cavalcada, no mentiu, la va fer El Micalet. I més val una cavalcada republicana que una cavalcada davant els jutjats com estan fent alguns polítics de cert partit

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Els que tinguen que anar al jutjat que vagen...de tots els partits que ací a Tavernes també en vorem, no patiu. No feu demagògia barata. I lo de lacte republicà és simplement una quimera de tantes que imposarien els de Compromis si tingueren majoria absoluta...mentre no diuen si son xixa o llimonà per si decàs

   Suprimeix
 4. Ja! Les tres bruixes eren tres monges també veritat?

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Per a bruixes la Rita, la Ana Botella i la Cospedal

   Suprimeix
  2. Ja els agradaria a les bruixes republicanes fer la meravella que va fer Rita a València. Estos la deixaran més bruta i desfeta ...

   Suprimeix
  3. Maravilles ? Clar, per això en una patada ha anat fora, a lluir els vuittons a Madrit al cementeri d'elefants

   Suprimeix
 5. La caverna està rabiosa de vore que en els ajuntaments governats pels nous han arrasat les seues opcions, com la de Ada o la de Ribó, inclús en unes generals, i a falta d'arguments a fer soroll amb xorrades per a fer-se vores.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Ché qué graciós que quan es tracta d'altres llocs si compareu municipals amb generals!! I ací no ho vegeu igual. Curiós!

   Suprimeix
  2. Soroll amb xorraes!! Amb xorraes lamentablement és com governeu vosaltres!ja ens agradaria als ciutadans parlar de realitats, de treball i no de pantomimes republicanes o nacionalistes que tant us agrada traure a pasejar. Si no ens manifestarem els veïns farieu encara més xorraes de les que feu!. Pensant-ho be deurieu d'agrair-nos evitar-vos més d'una estupidesa com la de les armes o la de peatonalitzar la plaça major. La gent normal tenim molt de seny i el seny guanya als absurdes com està vegent-se ja a este poble.

   Suprimeix
 6. Vols que comparem ? Mentres ací Compromís ha tret un 36% dels vots, vuit punt per dalt de la mitja del partit en la Comunitat, el PP ha quedat dos punts per baix del seu i en segon lloc : Vols que seguim comparant ?

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. 1.700 vots ha perdut Compromís a Tavernes, a pesar d'anar amb Podemos jajajajaja. I si votaren a Podemos i no a Compromís? jajajaja

   Suprimeix
 7. Si comencem a parlar de vots perduts, els del PP en els darrers anys ...

  ResponSuprimeix
 8. P.D. I no mentisques, no son siquiera eixos que dius, llévali el 1, i així i tot el poble on més vots ha tret Compromís i com dic prou per damunt de la bona mitjana comunitaria, per algo será : Poden dir el mateix els demés ? El PP i el Psoe per contra han quedat per baix de la seua ja per si mitjana.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Perdooo perdooo un lapsuuss!! Haveu perdut 1.200 votants. De 700 res valent! 1.200!! I el PP ha pujat un 30% a Tavernes!!

   Suprimeix
  2. És qué més baixet ja no podía caure, estava per baix de la mitat de la mitjana del partit a nivell autonòmic, si no remonta en unes nacionals el problema ja no sols sería Manolo.

   Suprimeix
  3. Clar!tot te una explicació a favor de vosaltres fins lo que és evident que pasa. Avaaaant!

   Suprimeix

Escriu el teu comentari