Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 21 de gener de 2016

NP Grup Popular de Tavernes: Sansaloni actua sense coherència i irresponsablement permetent l’absència del Cap de Policia en events previstos i amb gran afluència de gent al carrer

El Partit Popular de Tavernes s’asombra de com l’equip de Compromís de Jordi Juan diu i actua de manera diferent al que diu. Ens va sorprendre negant a les xarxes socials el contingut EVIDENT d’un Decret que anava a llevar les armes als Policies Locals i ara ens torna a sorprendre donant suport a altre acte molt poc coherent.

La regidora de Seguretat de Compromís, Llum Sansaloni, va dir molt clar en la Mesa Negociadora que CAP Policia podia agafar-se les vacances quant volguera. Molt menys davant esdeveniments importants a Tavernes on podia posar-se en perill la seguretat dels veïns, segons va recordar la Portaveu del Partit Popular de Tavernes, Eva Palomares.

Incoherència i irresponsabilitat en els fets

Però, un mes aproximadament després, la mateixa regidora de Compromís permet que el Cap de Policia, un recurs que sols en productivitats i hores extra i sense contar el mes de desembre ens costa als vallers quasi 18.000 euros, estiga absent durant més d’un mes i mig en dades on es celebraven esdeveniments multitudinaris, de gent al carrer i on podia estar en perill tant la seguretat dels visitants com dels veïns de Tavernes (una cavalcada de Reis, un festival musical i unes eleccions generals).

Els Populars no s’expliquen la incongruència de la responsable de Seguretat de Tavernes. Com pot ser que la Regidora Sansaloni permeta que el Cap de Policia desaparega davant esdeveniments PREVISTOS i MULTITUDINARIS quan digué que no anava a permetre-ho a cap Policia? “Ens pareix una irresponsabilitat per part de la regidora i una incoherència”, comenta la Portaveu Popular.

Actualització d’un Decret atemporal

A més a més, els Populars demanaren en el Ple que s’actualitze el Decret de substitució del Cap de Policia (2013), que és atemporal i no correspon a les actuals circumstàncies.
pptavernes@gmail.com


13 comentaris:

 1. Eixa es la política que està patin el col-lectiu de la Policía Local a Tavernes, vara per els de baig, i castics si parles ho vas coses que no els interesen, o creuen que vas contra ells?. i com es veu en el Decret, al Cap de la Policia tot ho te permes, fin agafar vacances, quan els altres Policies ho tenen prohibit?.Dic jo les vacances no son un dret per a tots els treballadors?.


  Compromis no te clar, que la Policia Local treballa per el poble, i es deu al poble. La policía local no es un cortijo, i te lleis propies que estableix el seu funcionament, per cert igualitari per a tots els ciutadans. Pareix que hi ha un gran malestar en el se del col-lectiu, per les formes autoritaries i caciquils de voler portar les funcions policials. Resumin....., qui no està en mi està contra mi, i en cosequencia debé el castic.

  ResponElimina
 2. El jefe pot fer el que li vinga en gana però als altres policies els fan passar per l'aro.
  Eixa és la llei de l'embut de Compromís. Eixa és la llei de Jordi Juan.

  ResponElimina
 3. Però per Compromis és mereix tot fins agafarse vacances quan li done la gana. Ell cobra una pasta però també fa el que vol. Li ho permeten tot mentre als altres no. Es diferent per les ventages però després la regidora contesta com si fòra igual a tots...el pobre!

  ResponElimina
 4. Si home si, vivim en un regim bolivariano

  ResponElimina
 5. No se que dir-vos, no se que val mes, que estiga el cap de policia al seu lloc de treball o que no estiga, perque eixa persona no esta qualificada per a desempenyar eixe lloc de treball, vamos, lo que en este poble s'anomena un inutil (persona que no servix per a res), es el que té que en un concurs-oposició no entre el millor sinó el més amic de l'alcalde,ara gracies a aixo tindrem que aguantar aquest regim totalitari d'aquesta persona el que ens queda de vida als vallers. Gracies sr Jordi Juan.

  ResponElimina
 6. Dura acussació, tens proves o sols parauletes com sempre ?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ahí van les proves, com a cap de policía no servix primer: perque no es preocupa per la plantilla que te al seu carrrec, els obliga a agafar les vacances quan ell vol, els vol llevar l'arma..etc....segon: les despeses que genera al poble 18.000 euros en hores extres ?!!, coche de empresa ! Abandona el poble els dies que mes falta fa ..etc.
   Y lo del nomenament de cap de cap de policia una sentencia del Tribunal de Justicia ho deixa clar, baremació de merits injusta.

   Elimina
  2. I la condemna ? A no, d'això no hi ha rés : El dit, tot sols paraules i més paraules

   Elimina
  3. Condemna...la que tenim de tindrel de cap de Policia. Pregunteu a qualsevol Policia! I el psicotècnic?el passà a Tavernes o no? Clar que no! Pregunteu pregunteu...

   Elimina
 7. ¿¿ 1800 euros en productividad en un mes que no habian actos que programar? en que??
  Mes de diciembre con mas de un acto multitudinario, y no esta por responsabilidad.Solo queda decir que BRAVO por los que estaban y esto demuestra que sin el la policia funciona igual.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sabeu quant va cobrar per productivitat Ginés ? Sols 200 euros menys, digueu-ho tot.
   A que açò no ho publiqueu ?

   Elimina
  2. Ací no és qüestiona el que cobren o deixen de cobrar els responsables de l'autoritat. És qüestiona, antenem, que cobre com a màxima autoritat de la seguretat a Tavernes però la regidora no li exigisga responsabilitat com a tal. Si es paga eixe salari s'espera responsabilitat en el càrrec. Però la regidora permet eixe salari però no el rendiment per eixa responsabilitat. Recordem que falta en dades punta, amb molta afluència de gent al carrer i que està previst tindre més dispositius.

   Elimina
  3. El que Compromís ni la regidora de Compromís diu és el motiu de perquè el cap de Policia s'agafa les vacances de ja per ja sense demanar permís..

   Elimina

Escriu el teu comentari