Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 22 de gener de 2016

NP Partit Popular de Tavernes: El problema d’espai del cementeri de Tavernes és ja preocupant i Compromís encara no ha fet res per solucionar-lo

Els nínxols que queden actualment al cementeri de Tavernes.


La situació del cementeri ja és preocupant. La portaveu del Partit Popular a Tavernes, Eva Palomares, ha visitat este matí el cementeri i eixa és la imatge del que queda. El govern de Compromís de Jordi Juan porta arrossegant un problema en l’espai del cementeri i la carestia de nínxols per al descans dels difunts de Tavernes de Valldigna des de fa algun temps i no posa cap solució definitiva. A l’últim pressupost, el de 2016 hi ha una partida d'uns escasos 90.000 euros per construcció de nínxols. Però ja queden a penes 20. A què esperen per fer alguna cosa? On els construiran? I quan? Seran suficient? Fins quan?

En aquests últims anys hem vist com el nostre cementeri ha anat creixent cada any més i tots els governs de la nostra ciutat hi han posat un afecte especial en aquest tema per tractar-se d’un espai molt sensible per a la ciutat i els seus veïns encara que sembla que per al govern actual de Compromís no ha sigut mai una prioritat en estos últims anys.

Existeix un vertader problema en l’actualitat: no hi ha suficients nínxols ni espai per a construir-los. Ja s’han eliminat tots els jardins i espais lliures del nostre cementeri que li conferien un aspecte ampli i de pau. Compromís ha substituït els jardins per construccions improvisades de nínxols per a poder cobrir les necessitats mínimes però no deixen de ser pegats improvisats. L'alcalde Jordi Juan, de Compromís, no té cap pla ni partida econòmica per ampliar un cementeri que ja està saturat.

Ja no hi ha més jardins que llevar. Arribarem a l’estiu amb eixos nínxols? On enterrarem als nostres sers estimats? Els haurem de soterrar en els pobles veïns?


Esperem que després d’aquesta denúncia pública el govern del Sr. Juan es pose les piles i cerque una solució definitiva a aquesta dantesca situació.


8 comentaris:

 1. Y más mentiras del PP, saben que hay en marcha ya un proyecto de ampliación que dará para unas décadas más, y que en breve comenzaran las obras de nichos suficientes para mínimo otro año más.
  Va, la siguienteeee

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Mentires cap. Aixó ho veu qui vaja al cementeri i ahí diu el del pressupost de 2016...i el que està clar i és evident és que intentarem no morir-nos perquè vostés fins ara no tenen a punt per les necessitats funeràries dels veïns de Tavernes. Quins gestors més pèssims!!!arribarem a l'estiu amb eixos ninxols??

   Suprimeix
  2. Llegiu el que diu la nota abans de tildar de mentiders que vosaltres sí que sou grans mentiders i propagandistes que no teniu vergonya!!! i passegeu-vos pel poble per netejar el que no netegeu i veure les necessitats del poble

   Suprimeix
  3. Este alcalde pasarà per ser l'alcalde del poble brut i el que deixà colgats als seus difunts...

   Suprimeix
 2. Tenim un govern que no respecta ni als difunts.

  ResponSuprimeix
 3. La trista realitat és que queden menys de 20 ninxols i no tenen ni lloc per construir nous ni en 5 anys ha fet res per ampliar-lo.

  ResponSuprimeix
 4. Jordi Juan ha preferit fer el monument del jardí abans de fer ninxols i ara estem com estem.
  Hi ha diners per obres innecesaries mentres les necesaries es queden per fer.
  Això és una actitut propia de regims totalitaris com el de Corea del Nord on el lider fà monunents mentre el poble pasa fam.

  ResponSuprimeix
 5. Corea del Nord ??? Jajaja, ja arriveu de nou al deliri

  ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari