Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 25 de gener de 2016

Premis de falles a l´ús del valencià: A treballar més, a canvi de menysCom tots els anys es publiquen les bases dels Premis a l'ús del valencià per a les falles 2016.  Però enguany la Regidoria de Promoció Lingüística de l'Ajuntament de Tavernes, ha realitzat algunes modificacions...

L´any passat s´atorgaven quatre premis:

- Primer premi: 1.000 € i banderí acreditatiu.
- Segon premi: 700 € i banderí acreditatiu.
- Tercer premi: 500 € i banderí acreditatiu.
- Quart premi: 300 € i banderí acreditatiu.

Enguany s´atorguen tres premis:

- Primer premi: 1.000 € i banderí acreditatiu.
- Segon premi: 600 € i banderí acreditatiu.
- Tercer premi: 300 € i banderí acreditatiu.


Ja vegem el "compromís per part de la regidoria de promoció i normalització del valencià" de l´Ajuntament de Tavernes. El govern de Jordi Juan demana més esforç (ara també es valorarà l´ús del valencià en les xarxes socials) però amb menys premis i amb menys diners. D´invertir 2.500€ per promocionar l´ús del valencià a invertir 1.900€. Abans es reconeixia la llavor a quatre falles, ara sols se´n reconeixeran tres. Tenint en compte la gran qualitat que tenen els llibres del nostre poble, on any rere any, vegem que quasi tots són guardonats als premis de l´ús de valencià que atorga la Conselleria, no vegem trellat que l´Ajuntament de Tavernes li destine menys partida per promocionar l´ús del valencià. Un premi menys i 600 euros menys! Visca la promoció per a l´ús del valencià! 


3 comentaris:

  1. I éstos són els que promouen la cultura i la llengüa? Es queixen i són els primers en fer retalls en tot. Que els compren els que no els conega.

    ResponSuprimeix
  2. Ja venen els retalls de la majoria absoluta de Compromís.

    ResponSuprimeix
  3. Per mi estos diners s'els podria estalviar l'Ajuntament. Ja fan prou gasto les falles com per anar donant-los premis.

    ResponSuprimeix

Escriu el teu comentari